Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Horror a konyhában: Táncra kélt egy nyers csirke az asztalon

Aki falun nőtt fel, tudja, miután egy csirkét levágnak, az állat még akár percekig képes fel s alá futkosni a kertben. Valaki a konyhában találkozott az ijesztő jelenséggel.

Rohangál, mint a fejetlen csirke – szokták mondani főleg azokra a gyerekekre, akik céltalanul szaladgálnak össze-vissza. A fejetlen csirke jelenség gyakori, általában közvetlenül akkor láthatjuk, mikor a szegény szárnyast levágják. 

Nem így volt ez egy coloradoi kakassal még néhány évtizede, aki összesen 18 hónapon keresztül élt még fej nélkül, most pedig egy újabb esetet örökítettek meg igaz, teljesen más körülmények között. 

A Facebookon keringő videó egy valóságos horrorjelenetet mutat be, amelyen egy már nyers fél csirke egyszer csak táncolni kezd az asztalon, majd egyszerűen leesik a földre. 

Mi erre a magyarázat?

A csirkéknél az alapvető motorikus funkciókat nem csak az agy irányítja, ezeknél az állatoknál a gerincvelőbe és az idegrendszerbe is be van vésve az izmok alapvető működtetéséhez szükséges program, jelen esetben a járás. Ez a folyamat általában csak pár perig tart, mivel az állat elvérzik, valamint az oxigénje is elfogy. 

A kommentelők egyelőre csak ámulnak a jeleneten, amelyről nem tudni, milyen körülmények között és hol készült, egyesek szerint azonban megeshet, hogy ha a videón látható csirke frissen lett levágva a háznál, az izmai akár még pár órával később is aktívak lehettek azután, hogy megkopasztották. 

EZ IS ÉRDEKES: 

via mirror

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!