Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hozd ki olcsón a mikuláscsomagot, nem kell annyi csoki - egészségesebb és gazdaságosabb tippeket hoztunk!

Az alma, dió, mogyoró triója már a múlté, most ints pát a csokoládéhalmoknak is, inkább ilyen legyen a gyermeked meglepetése, Erika megmutatja! (x)

Télapó itt van, hó a subája, de vajon mit rejt a zsákja? Én nem tömöm a gyerekeket a legdrágább csokikkal. Idén próbáld meg Te is saját készítésű finomságokkal megtölteni a piros ajándékzacskókat! Egy csomó izgalmas dolog kerülhet bele. Erről a férjem Zoli is így vélekedik, nehéz eldugni előle a meglepetéseket, lehet neki is készítek egy pakkot, de most megmutatom, mire gondoltam eredendően:

Csokit másképpen

Csoki azért kell, de nem táblában, hanem csak bevonatként. Olvaszd meg a gyermek kedvenc csokiját, és vonj be vele aszalt gyümölcsöket, túrót, magokból gyúrt golyót. Egy szó mint száz, add bonbonkészítésre a fejed! Dominika lányom kedvence a szilvás édesség.

Klasszikusok házilag

Ha nem te akarod feltalálni a spanyol viaszt, akkor készíts el egy már jól bevált bonbont vagy édességféleséget. Ki ne ismerné a kókuszos golyót mandulával a közepében? Kihagyhatatlan finomság, ezért él-hal Krisztián fiam. De sütinyalókába is megformázhatod, mondjuk a zserbót!

+ 1 ötlet

Ha nemcsak az ételen, de a számlákon is spórolnál, válaszd az MFB lakossági energetikai hitelét 0% kamattal. Részletek itt!

Keksz és müzliszelet

Ne a háztartási kekszre gondolj. Vegyél egy szuper kis kekszpecsétet, és készíts valódi ünnepi korongokat. Milliószor jobb lesz, mint a bolti! A müzlinél se ijedj meg,nem úgy fog kinézni, ha a te kis kezed munkáját viseli!

Gyümölcs a biztos pont

Igen, erről se feledkezz meg! Legyenek téliek, szépek: alma, mandarin, narancs, banán és csonthéjasok: mandula, mogyoró, dió, csak úgy mint nagyanyáink idejében. Sőt, a szárítottakat is hozzácsaphatod a bandához! Aztán itt jöhet a mese is, az emlékek felelevenítése, hogyan is volt az régen Nagyanyáink idejében...Nálunk nagy a család, mindig előjönnek a történetek a múltból, de ha nincs kivel megértekezni a dolgot, akkor csak átmegyek a szomszédba a Katihoz. Ő mindent tud a régiekről, aztán, ami most van (ezek inkább pletykák a házból), de még a jövődet is kiolvassa a tenyeredből.

+ 1 mini ajándék

Egy apró játék, egy Lego figura, egy matchbox vagy egy könyv mindig kerüljön a nyalánkságok mellé. Ha nem tudod betuszkolni a csizmába, tedd az ablakba! És ha így belejöttél, az adventi naptárat is elkészítheted sajátkezűleg!

Az MFB Lakossági hitelprogramról még több információt itt találsz!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!