Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsvéti ételhoroszkóp: Ezek az egészen egyszerű sonkás ételek illenek hozzád csillagjegyed alapján!

Itt a húsvét, mi pedig már alig várjuk, hogy a hosszú hétvégén egymás után ehessük a legfinomabb sonkákat és tojásokat. Te melyik fogást készíted el az ünnep alkalmából?

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Napok óta azon gondolkodsz, milyen programokkal szórakoztasd a családot (és természetesen magadat is) a közelgő hosszú hétvégén. A húsvét meghatározó része a locsolkodás, várd a locsolókat ezzel az ízletes és különleges bodaggal!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Mostanában fáradt vagy, a munkahelyeden sok mindent kell előkészítened húsvét miatt. Ne aggódj, a pihentető nagypéntek hamarabb eljő, mint gondolnád!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Az előző hét nem volt sikerektől mentes, a benned izzó jókedv és energia húsvétig egészen biztosan kitart. Újítanál húsvétkor? Próbáld ki ezt az egyszerű, de nagyszerű welsh rarebit-et! Imádni fogod!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  Sok dolgod van a héten, a munka mellett az ünnepi bevásárlás sem maradhat el, magadra viszont alig jut idő. A lazulós hétvégén most nem kell túlgondolnod a reggeli finom falatokat. 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Hurrá, végre lesz időd mindent elintézni, és mindenkivel találkozni! Már most tele a naptárad, a hétvégi főzéssel éppen emiatt egy kicsit megcsúszhatsz. Íme egy remek tésztasaláta, amivel nem kell sokat bajlódnod!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Nehezen indul a hét, kedd estére azonban már megtanulod kezelni az apróbb problémákat. Ha sikerül még szerda-csütörtök környékén elintézned a bevásárlást, a négynapos hétvége már teljes nyugalomban telhet. Mit szólnál, ha a szombati ebédre ezzel a sonkás kockával készülnél a családnak? 


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Már most ünnepi lázban égsz, már ami az otthoni készülődést illeti. A napok gyorsabban telnek, mint gondolnád, pedig kevés olyan ember van, aki nálad jobban készülne a húsvétra. Vajon mi lesz a menü húsvét után? 

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Egy kicsit kedvtelen vagy mostanában, az ünnep sem hoz különösebben lázba. Ha más nem is, a hétvégén mennyeien finom falatokat kóstolhatsz meg, ezt az egyszerű sonkás-hagymás-tojásos rakott tésztát te is egyszerűen elkészítheted, nem csak húsvétkor. 

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A hét elején még túl elfoglalt lehetsz ahhoz, hogy a közelgő ünneppel foglalkozz, csütörtökön viszont neked is be kell vásárolni, ekkor tudatosul csak benned igazán, hogy most négy nap pihenés jön. Íme egy tökéletes húsvéti recept ebédhez vagy vacsorához. 

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Igyekszel eddig minden halogatott feladatot egyszerre elintézni, így a következő napok végére rendesen elfáradsz majd. A hétvégén kapcsolj ki egy kicsit, élvezd a jó időt és a család/barátok társaságát, és próbáld ki ezt a ham & cheese különlegességet!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Munka, munka, munka, és még a pihenés is munka. Jó hangulatban telnek a következő napok, viszont előre szólunk, hogy ez a hét nem a pihenésről fog szólni. Ha sütsz, süss egyszerűen nagyszerűt!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Végre pihenhetsz! Téged most más sem motivál, mint a néhány kötelező programmal megtűzdelt, de alapvetően szabad ünnep. Ha idén nem vállalod túl magad sütéssel és főzéssel sem kell rosszul érezd magad, inkább készíts a finom maradékokból egy ízletes és pikáns melegszendvicset!

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!