Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Icuka a CBA-ból nagyon forró hangulatot teremt új reklámjában

Icuka, a CBA kedvenc kasszása ismét visszatért, ezúttal egy forró, nyári hangulatot idéző reklámmal szegezi a tekinteteket a képernyőre. 

Icuka a nyári szezonban eddig nem nagyon mutatta meg magát, a legutóbbi reklámkampány során a magyar kártya romantikus alakjainak öltözött be, most viszont egy igazán vad videoklip jelent meg, melyben Icuka szinte mellékszereplővé válik a többi résztvevő között. 

Nézzétek!

Icuka a CBA saját márkás, piros termékeit mutatja be egy, a Balatoni lázat éneklő lánynak, aki mezítláb a polcok között járva éppen egy csomag CBA-s kamillás toalettpapírt tesz a bevásárlókocsijába. Mi, a nézők elsőre azt is hihetnénk, hogy a lányt (aki teljesen olyan, mintha tényleg egy Balatonon forgatott ezredfordulós videoklipből lépett volna ki) semmi sem takarja. 

Aztán törökülésben beevez Icuka, innentől kezdve pedig beindul a buli, jön a lángos, vízipisztoly párbaj és röplabda verseny veszi kezdetét a tejszínhabos flakonok és a müzlik között. Én személy szerint nagyon kíváncsi lennék arra, mennyiszer kellett vajon rendet rakni forgatás során egy elpattant labda miatt, és az is érdekelne, pontosan ki a célközönsége ennek a reklámnak? 

A PIROS termékeket ajánló reklám végül pedig egy keretes befejezéssel ér véget, amelyben a  vásárló lány még a fürdőruha felsőjét is leveszi, egyszóval A CBA megint kiadott egy olyan reklámot, amin aztán rendesen lehet csámcsogni! 

Ti mit szóltok hozzá? 

EZ IS ÉRDEKES: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!