Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ide látogass el, ha igazán szaftos és pikáns sültkolbászt akarsz enni!

A Várkert Bazárban rendezik meg hétvégén a Magyar ízek tavaszi vásárát, melynek középpontjában idén egy igazi magyaros étel, a sültkolbász áll. 
Különleges ízek, sercegő kolbászok és mennyei illatok várják a Magyar Ízek Tavaszi Vásárának látogatóit 2019. április 7-én, a Várkert Bazárban. A színes forgatag nem csak a felnőtteknek szól, ingyenes belépéssel és programokkal készülnek a szervezők kicsiknek-nagyoknak.
 
 
A rendezvény középpontjában ezúttal a sültkolbászok állnak, de bőven találnak fogukra való falatokat a húsvétra készülődők is.
A Magyar Ízek Vására hazai kistermelőknek biztosít lehetőséget arra, hogy szélesebb közönségnek is megmutathassák minőségi termékeiket. Ennek megfelelően több, mint 80 kiállító kézműves különlegességeiből válogathatnak a Várkert Bazár látogatói.
 
A sültkolbászok mellett egyéb húsáruk, sajt- és tejtermékek, mézek, zöldségkrémek, savanyúságok, gombakészítmények, lekvárok, édességek, szörpök, kávé-, bor-, és pálinkakülönlegességek között szemlélődhetnek az ínyencek. Kóstolófalatokból is akad majd bőven a standok között, így biztosan mindenki a fogára való csemegével térhet haza.
 
A Magyar Ízek Tavaszi Vásárán a gyermekek szórakozási lehetőségeire is nagy hangsúlyt fektetnek: bábszínház, gólyalábas műsor és piacos medve felvonulás szórakoztatja majd az apróságokat.
 
A vásár ezúttal egy napos, 2019. április 7-én délelőtt 10 és este 6 óra között várja a látogatóit a Várkert Bazár fedett rendezvénycsarnokában. A belépés és a kiegészítő programokon való részvétel ingyenes!
 
 

EZ IS ÉRDEKELHET:

címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!