Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Igazán meglepnéd a családod? Ezeket a mesteri recepteket próbáld ki!

Szívesen készítenél valami egyedi receptet a kedvesednek? Ezen a hétvégén elkápráztatnád a családod? Ezeket a mesterszakács alkotta finomságokat próbáld ki! (x)

Hollókőn jártunk, pontosan a Castellum Hotel Hollókő**** konyháján, ahol Oláh Zoltán mesterszakács megmutatta nekünk a legizgalmasabb fogásait. Ezeket gyűjtöttük nektek egy csokorba. Ha úgy gondoljátok, hogy valamivel meg szeretnétek örvendeztetni szeretteiteket, ezek közül válasszatok receptet! Mi megkóstoltuk őket egytől-egyig, és isteni finomak!

Ez a kisfilm készült az ottjártunkról

Íme az aranyat érő receptek

Hűvös joghurtos eperleves ordás magpehelygombóccal

A Castellum mesterséfje először egy könnyen elkészíthető, mégis különleges, ordából készült gombóccal felturbózott, hűsítő eperleves receptet mutatott nekünk, ami igazi különlegességnek számít!

 

Sült, préselt libamáj gyömbéres-cseresznyés hagymalekvárral

Ez után a pástétom után mindenki megnyalja a tíz ujját. A gyömbéres-cseresznyés hagymalekvár pedig igazán izgalmas és lenyűgöző párosítás hozzá.

Ropogós malac császárhús burgonya textúrával, füstöltsonkás savanyú káposztával

Elárulhatjuk, hogy ez volt a legnagyobb kedvencünk, a tócsni és a savanyú káposzta külön említést érdemelnek!

Tudj meg többet a Castellum Hotel Hollókő****-ről itt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!