Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így dekoráld az asztalt húsvétra

Nyakadon a húsvét, és még nem tudod, milyen dekorációval készülj az ünnepi asztalra? Mutatunk egyszerű, természetes és trendi megoldásokat is! 

1. A húsvét elmaradhatatlan kelléke a színes tojás. Mi most a piros tojásnál eggyel tovább gondolt verziót mutatunk: a mintás tojások pedig önmagukban is jól mutatnak az asztalon!

2. Ha szereted a természetes dekorációkat, akkor ez a fa-moha-tojás összeállítás tetszeni fog. Egyszerű, de mutatós dísz:

3. Mondhatni örök klasszikus a faágakra, barkára felakasztott húsvéti tojások. Soha nem megy ki a divatból, szóval idén is bevetheted:4. Nem muszáj, hogy mindent ellepjenek a tojások. Sőt! Ha szereted a vágott virágokat, akkor egy vidám tavaszi csokorral is emelheted az ünnep fényét.5. Apró figyelmesség az ünnepi menü mellé a vendégeknek. Nagyon jó ötlet és a siker garantált!6. Készíts nyuszisarkot, szuper húsvéti asztali díszekkel, ami elsősorban a gyerekeknél fog osztatlan sikert aratni.7. Az idei év talán legmenőbb ötlete: nagyon szeretjük az üvegbúra alá bújtatott nyuszit és tojásokat! Igazi vintage.8. Egyszerű, fekete-fehér dekor, de mégis nagyon látványos vendégváró!

9. Gondoltunk azokra is, akik nem nagyon szeretik a túldíszítettséget, és az ünneppel járó sok stresszt. A kevesebb néha több, ami erre az asztali díszre tökéletesen igaz! 


10. Sajátos megoldás a répa közé zárt virágok, de valljuk be, nem is olyan rossz ötlet! A bevállalós dekorálók idei kihívása!

11. Dobd fel az asztalt egy egyszerű kínálóval, amire a színes tojásokat teszed.

12. A tavasz és a húsvét egy tojásdobozban: színes, vidám és roppant egyszerű dekor, amivel a lakás bármelyik helyiségét felöltöztetheted!

Ezeket láttad már?

via és via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!