Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így néz ki egy 2000 csomag LEVESTÉSZTÁBÓL készült babaház

Nagyon türelmes és elszánt az a leendő apuka, aki egy rakat lejárt szavatosságú tésztából készített játszóházat. Nem mindennapi ötlet, az biztos!

Mr. Zhang bizonyára rengeteg szabadidővel rendelkezik, a kínai férfi ugyanis nem kevesebb, mint 2000 csomag instant tésztából készített születendő gyermeke számára játszóházat.

Joggal merül fel a kérdés, honnan szerzett hősünk ennyi száraz tésztát a szokatlan kis vityillóhoz. Bevallása szerint egy élelmiszer-nagykereskedésnél dolgozó barátjától kapta a lejárt szavatosságú alapanyagot, így az a raktárból egyenesen az alkotó kedvű férfi otthonába került. Zhang sajnálta volna, ha mind kárba vész, és mivel ő maga is nagy tésztarajongó, egy hirtelen ötlettől vezérelve építőanyagként gondolt rá.

A férfi, akinek hamarosan gyermeke születik, azt nyilatkozta a kínai újságíróknak, hogy a tésztacsomagok százait ragasztóval illesztette egymáshoz, és négy napot töltött a furcsa tevékenységgel. Az eredmény magáért beszél: egy méter széles és két méter hosszú területen tud majd játszani a gyerek, ahol még egy kisméretű ágy is elfér, az ablakokon át pedig kellő fény szűrődik be. 

Sokan kiemelték a férfi leleményességét és hogy milyen kedves gesztussal várja a kisfia érkezését, míg mások rendesen kiakadtak a történteken, amiért állításuk szerint a férfi egészségügyi veszélynek teszi ki a gyermeket, hiszen szerintük fia akár meg is eheti a ragasztós tésztatömböket. 

Az eredmény jópofa, de mi sem vagyunk biztosak benne, hogy teljesen gyermekbarát.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!