Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így néz ki Ashley Graham hasa a szülés után – bátor képet készített a striáiról

A modell megint felborzolta a kedélyeket legújabb képével, ami nők ezreinek adott erőt, hogy ők is megosszák saját szülésük történetét, és elfogadják testüket. 

Ashley Graham rendszeresen oszt meg az Instagramján olyan képeket, amin megmutatja, mennyire gyönyörű a női test – a hibáival együtt. Nem egy fotót láthattuk róla terhessége alatt, sőt nemrég egy fürdőruhás fotósorozatot is bevállalt. A leghíresebb plus-size modell január 18-án adott életet kisfiának, most, egy hónappal később pedig megmutatta a világnak a hasán keletkezett új striákat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Ugyanaz az én. Néhány új történet” – írta a fotó alá Ashley. A poszt néhány óra alatt hatalmas népszerűségre tett szert, több mint egymillió lájkot és rengeteg elismerő kommentet kapott a követőitől.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Ashley korábban bevallotta, eleinte nagyon furcsa volt látnia, hogyan változik a teste a terhesség alatt, éppen ezért készített magáról ilyen képeket, és osztotta meg ország-világgal. Szerette volna, ha a nők beszélnének erről, és őszintén elmesélnék ezzel kapcsolatos tapasztalataikat.

Ezeket olvastad már? 

via

Címlapkép: Instagram 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!