Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így néz ki egy ízig-vérig vidéki stílusú konyha

A vidéki stílus nagyon megosztó, de annyi biztos, hogy követői az otthonuk minden szegletébe becsempészik a stílus jegyeit. Nézzük meg, hogy mutat a konyhákban! 

A vidéki stílusú otthonok szorosan kötődnek a hagyományokhoz, a stílus fő ismertetőjegye a természetközeliség, a könnyedség és a végtelen személyesség.
Most vidéki stílusú konyhákat hoztunk nektek, amikből ti is inspirálódhattok:

1. Dekorálj régi, kidobásra ítélt darabokból a konyhába. Hangulatos, egyedi ötletek születhetnek:2. Egyszerű, nagyon letisztult, a stílus modernebb változata, ahol a fa és az óarany kiegészítők tökéletes harmóniában működnek.3. Ha nem preferálod a lakásdekorban a fát, akkor a vidéki stílus nagyon is elbírja a kerámia kiegészítőket, amik lehetőleg legyenek fehérek.4. Valami régiből, valami új. Nagyon jól működik ez a felújított szekrény a konyhában, ami a tálak tárolására első osztályú hely. A vidéki stílus a fehér mellett a pasztellszínek nagy szerelmese.5. Csempéssz valamit a konyhádba a nagyid főzőfülkéjéből. A régi és új tökéletesen elfér egymás mellett ebben a stílusban. Érdemes keverni!6. Még hogy a vidéki stílus nem szemet gyönyörködtető?! Ezt a tálalószekrény mi is elfogadnánk az étkezőnkbe.7. Ma már a mindent elrejtő, nagy, öblös konyhaszekrények képviselik a konyhai trendek fő irányvonalát, ettől függetlenül, ha hozzád ez kevésbé áll közel, akkor a vidéki stílusban megtalálhatod önmagad:

Ezeket olvastad már?

via CountryLiving

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!