Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így néz ki Jennifer Aniston és Brad Pitt egykori otthona – újra eladó!

Te láttad már Jennifer Aniston és Brad Pitt egykori közös otthonát? Mutatjuk, és azt is eláruljuk, mennyiért eladó most.  

Egy világ találgatja, hogy akkor most újra egy párt alkotnak, vagy sem...Ezt (sajnos) nem a mi feladatunk eldönteni, viszont egykori közös otthonukat megmutatjuk!

Brad Pitt és Jennifer Aniston 2005-ben elváltak, de a sztárpárt mostanság újra összeboronálta a nemzetközi sajtó, miután mindkettőjüknek zátonyra futott a házassága. A pletykákat pedig ők maguk is gerjesztik, hiszen Pitt is hivatalos volt Jennifer Aniston karácsonyi bulijára, sőt, sajtóinformációk szerint ő volt az utolsó, aki távozott a színésznőtől.

Ezt is nézd meg!

Így néz ki Goldie Hawn és Kurt Russel merész konyhája

Bárhogy is alakul a kapcsolatuk, közös otthonukat anno a válásukat követő évben adták el, a Beverly Hills-i kúria most 44,5 millió dollárért ismét eladó.

Természetesen az óriási otthon nem nélkülözi a luxust, található benne többek között moziterem, teniszpálya, medence és konditerem is.

Az udvar és a kert a luxuson felül a kényelmet szolgálja, ahol a természetesen anyagok kerültek előtérbe a tervezés során. Olyan, mintha egy mini Toscana tárulna elénk.

Mielőtt a sztárpár beköltözött volna közös otthonukba, a kúriát teljes egészében felújították. Ekkor kapott a konyha teljes márvány burkolatot, amivel érdekes módon nem vált rideggé, inkább letisztult, modern összképet ad. A fekete-fehér és a márvány pedig tökéletes triumvirátust alkot. 

A modern vonal az étkezőben is folytatódik. Úgy tűnik Jennifer és Brad szereti a magas fényű, finom anyagokat, amit az étkezőben az asztal képvisel.

Nem vitás, a lakás minden egyes szeglete tökéletes összhangban van, ahogy akkoriban Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolata is... 

Utolsó képünkön az egykori hálószoba látható!

Ezeket láttad?


via, címlap NBC

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!