Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így néz ki a konyha egy 17 négyzetméteres lakásban – FOTÓK!

Jogos az első gondolat: egy 17 négyzetméteres lakásban jóformán semmi sem fér el, nemhogy egy konyha! A következő miniotthon azonban erre rácáfol!

A zsúfolt ázsiai metropoliszok lakói tudják, hogyan kell minden négyzetcentimétert okosan kihasználni, praktikus megoldásaikból pedig mi is profitálhatunk.

Ebben a 17,6 négyzetméteres miniotthonban például a parányi alapterület ellenére is elfért egy franciaágy, egy kényelmes konyha, a fürdőszobában pedig zuhany helyett fürdőkád biztosítja a kényelmet. A nappaliban is megtalálható minden, ami a kényelemhez kell, íróasztal a munkához, kanapé a pihenéshez és egy nagy ablak, ami világossá teszi a helyiséget. 

A 3,4 méteres belmagasság lehetővé tette egy galéria létrehozását, ami alatt temérdek beépített tárolóhelyet alakítottak ki, többek között a hűtő és a ruhásszekrény is itt kapott helyet.

Bármennyire is furcsa, de az apró konyhában minden megtalálható, amire szükség lehet: a rendkívül kevés hely ellenére is van mosógép, mosogatógép, villanytűzhely és rengeteg tárolásra alkalmas polc, beépített szekrény.

A gyakrabban használt konyhai eszközök elérhető helyre, míg a kevésbé használatos dolgok a magasabban lévő beépített szekrényekben kaptak helyet. A szellőztetésre is gondoltak a kivitelezők, apró, de rendkívül hasznos funkciót tölt be az ablak, ami nemcsak a napfényt, de friss levegőt is biztosítja a helyiségnek. 

A fotókat végignézve nehéz hibát találni ebben a tajvani ékszerdobozban. Jól kigondolt és kivitelezett megoldások, magas minőségű, kiváló anyagok, funkcionalitás és semmit sem nélkülöző kényelem, ami először eszünkbe jut róla.

Ezeket olvastad már?

via Dezeen

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!