Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így néz ki közel 40 kilós fogyása után Kelly Osbourne

Ismét látványos átalakuláson esett át a híres/hírhedt sztárcsalád lánya.

Kelly Osbourne, a kultikus zenész, Ozzy Osbourne lánya sajnos klasszikus példája a jojóeffektusnak. 2010-ben fogyott le először komolyabban, azonban az évek alatt jó pár kilót visszahízott. Év elején azonban elhatározta, hogy újra életmódváltásba kezd, ami nagyon sikeresen alakult, ugyanis több tíz kilótól szabadult meg mostanra.

„Rájöttem, hogy eddig folyton másokat helyeztem saját magam elé. 2020 az én évem lesz! Ideje, hogy végre én magam legyek az első, és így a lehető legjobb önmagammá váljak.”

A legújabb posztja alatti kommentből pedig úgy tűnik, ez sikerült is neki, hiszen 40 kilótól szabadult meg saját elmondása szerint. „Így van, 40 kilótól szabadultam meg, mióta legutóbb láttuk egymást. El tudod ezt hinni?”– válaszolt lelkesen Kelly egyik ismerőse hozzászólására. Reméljük, hamarosan azt is elárulja, mivel sikerült ezt a bámulatos eredményt elérnie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kelly Osbourne (@kellyosbourne) által megosztott bejegyzés,

Nem csak ő változott rengeteget

Nemcsak Kelly Osbourne határozta el, hogy 2020 az ő éve lesz, ugyanis Adele és Rebel Wilson is hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt időszakban. Míg az énekesnő nem igazán osztott meg túl sok infót az életmódváltásával kapcsolatban, addig Rebel Wilson szinte folyamatosan dokumentálja az eseményeket a fogyásával és edzésével kapcsolatban.

Ezeket olvastad már? 

via 

via 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!