Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ilyen cukin perdült táncra Gordon Ramsay - nézd meg a videót!

Eddig biztosan nem láttad, ahogy a híres sztárséf megmutatja tánctudását. A vicces videón Gordon Ramsay most új oldalát csillogtatta meg!

Gordon Ramsay-t sokan a képernyőről ismertük meg, mint kemény és kritikus sztárséf, aki nem kegyelmez a leendő szakácsoknak, és kendőzetlenül elmondja a véleményét, ha ételekről van szó. Ha azonban, a családjáról, ma már főként a közösségi média felületeknek köszönhetően tudjuk, hogy vajra lehet kenni, ráadásul elég vicces pasi is. Legutóbb kisfiával közös fotójától olvadtunk el mi is, most pedig kiderült, hogy, ha nem is a parkett ördöge a sztárséf, de kellő humorral kezeli, ha a tánctudását kell megmutatnia.

Az ok a TikTok nevű alkalmazás volt, amire a felhasználók rövid táncos- vagy éneklős videókat töltenek fel, és meglepően nagy nézettséget generálnak, sokszor teljesen érdektelen tartalommal is. Van aki például híres emberekről ír számot, így tett két texasi rapper, HL Wave és Jhonny Flames is, akik róla nevezték el új dalukat, és remélték minél több emberhez jut majd el. Nos, így is történt, igaz a Rolling Stone is rásegített egy kicsit, akik szintén megosztották a bejegyzést, és felhívták benne a séf figyelmét is.

A válasz pedig parádés:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gordon Ramsay (@gordongram) által megosztott bejegyzés,

Gordon a lányával mutatott be pár táncmozdulatot és töltötte fel az Instagramra, ami egyszerre kedves és vicces is. A legjobb az, ahogyan rákészülnek a nehéz feladatra.

Az alkotók azt nyilatkozták, Gordon „agresszív varázsa” volt az, ami megihlette őket, és a többieket is arra kérték, terjesszék el az erre a dalra készült koreográfiákat. Arra nem gondoltak, hogy maga Ramsay fog feltölteni egy összeállítást. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: getty

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!