Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így szedj szét egy egész fej salátát 3 MÁSODPERC alatt!

Percekig tart a salátalevelek tépkedése, és jó lenne, ha a kismillió konyhai teendő mellett legalább ezzel gyorsan végeznél? Mutatunk egy villámgyors megoldást! 

Persze tudjuk, hogy egy fej salátát összességében nem nagy munka leveleire bontani, valószínűleg azonban nem mi vagyunk az egyetlenek, akik imádják az újszerű, gyors és praktikus konyhai megoldásokat. 

A már jól ismert TikTok videómegosztón egy egészen egyszerű, de egy picit nagyobb erőkifejtést igénylő trükköt találtunk, nézzétek: 

A Thekitchn egyik újságírója már kipróbálta a salátaszétszedős trükköt, a végeredmény pedig állítása szerint igencsak figyelemreméltó, hiszen egy nagyobb ütéssel valóban elválnak a levelek a növény torzsától. A trükk nem csak római salátával működik, jégsalátánál is kiválóan alkalmazható.

Attól sem kell tartanunk, ha nem tudjuk egyszerre felhasználni az összes salátalevelet. Mosd le a leveleket, majd salátacentrifuga vagy egy papírtörlő segítségével szárítsd meg őket, rakd mindet egy jól lezárható, légmentes zacskóba vagy dobozba, és tessék! A salátaleveleid még napokig frissek és ropogósak lesznek!

Ez is érdekelhet:

címlapfotó: Getty Images

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!