Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így tedd változatosabbá hétköznapi étkezéseid

Elegancia és stílus a hétköznapokban – add meg a módját, kényeztesd magad a hét minden napján valami finomsággal, legyen ez a legjobb nyarad! (x)

Királyi reggeli

Hétköznap nem érünk rá, hogy minden egyes napot villáseggelivel kezdjük, de néha napján vagy hétvégén hódolhatunk az ízeknek, a színeknek és az illatoknak.

Ezeket Te is szívesen látnád a tányérodon?

+1 Törley tipp

Legtöbben még mindig azt hiszik, hogy a pezsgő csak az ünnepek itala. Te haladj a korral, tölts egy pohár színpompás rosé pezsgőt a reggeli mellé!

Ebéd egy teraszon

Itt a nyár, ne töltsd az egész napod a négy fal között. Akár munka közben, ebédidőben is hagyd el az irodát. Ülj be a legközelebbi teraszos helyre, és rendelj valami könnyű salátás finomságot. Legyen ez a szabad levegőn elfogyasztott ebéd a napi ajándékod!

Salátás összeállítás a Nosalty oldaláról

Vacsora és egy kis extra

Amikor van rá lehetőséged, te készítsd a vacsorát családodnak, kedvesednek. Legyen ez a te ajándékod másoknak. A közösen eltöltött percek, nagy falatozások emléke elkísér és vidámságot ad a következő napon, vagy akár még tovább.

Elegáns vacsorát az asztalra!

+1 Törley tipp

Nem csak az éttermi vacsora lehet elegáns. A vacsora előtt vagy után a szépen csendülő pezsgőspohár és a finoman felszálló buborékok füzére  otthonunkban is emeli az esemény fényét. Ha szereted a rosé pezsgőt, kattints ide!

Apró örömökből nagyobbat

Jó napod volt? Sikerült az egyetemi vizsgád? Vagy éppen leérettségizett a gyermeked? Munkád elismeréseképpen megemelték a fizetésed, vagy prémiumot kaptál, esetleg megdicsérték az általad vezetett csapatot? Egyszerűen csak olyan a hangulatod, hogy munka után szívesen lekísérnéd a napot egy pohár itallal? Ezekre az alkalmakra jöhet a nyár itala: a rosé pezsgő!

Könnyen összeállítható ünnepi menük

Rosé pezsgő, a nyár itala!

Manapság az italok területén a pezsgő kerül egyre inkább a középpontba. A rosé pezsgők könnyedségükkel, fineszes, játékos ízvilágukkal a nyár kitűnő italaként egyre gyakrabban kerülnek az asztalokra.

Így fogyaszd!

Leginkább 5-7 Celsius-fokon teljesednek ki ezek a könnyed italok. A kertipartik során érdemes jégvödörben, jég között tárolni a palackot, hisz a melegben gyorsan felmelegszik a pezsgő, ami által az élvezeti értéke jelentősen csökken. A rosé pezsgők legnagyobb részben Pinot noir szőlőből készített borból erjednek újra buborékos itallá. Pezsgőkoktélok alapanyagául is kiválóak lehetnek.

Még többet szeretnél tudni a rosé pezsgőről? Kattints a Pezsgőakadémia oldalára itt!

Szólj hozzá!
Advertisement

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!