Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így vágd a dinnyét, ha jobbat akarsz magadnak!

Tudjuk, hogy eddig is megoldottad a dinnyeszeletelést, de csinálhatod ezentúl jobban is! Ezzel a módszerrel nem pancsolod össze a konyhapultot, és még enni is jobb így.

Az alábbi videóban szereplő fiú mutat nekünk egy szuperjó és kreatív dinnyeszeletelési technikát, amivel pillanatok alatt, a dinnyelében való fürdés nélkül vághatjuk fel a nyár kedvenc gyümölcsét, a görögdinnyét. Az így felszeletelt dinnyerudakat kényelmesebb is enni, mint egy nagy szeletből kirágni a dinnyehúst, majd az édes és ragacsos dinnyelétől a darazsak áldozatává válni.

Próbáld ki ezt a módszert, csináld formabontóbban, és oszd meg az ismerőseiddel is!

Az így felkockázott dinnyét, ha megszabadítjuk a héjától is, egy zacskóba vagy műanyagdobozba téve betehetjük a mélyhűtőbe, így akár télen is fogyaszthatjuk a finom édes gyümölcsöt!
 

Ez is egy zseniális trükk!

Magozz meggyet pofonegyszerűen!

(via Handmania)

Szólj hozzá!

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

teszkó
teszkó Sun, 2016-07-17 10:13

Köszönöm, Zsuzsanna.... bár kár, hogy nem akartad megvédeni az amerikaiakat, akik ugye itt nem tudják megvédeni az igazukat. Örülök, hogy nem csak nekem fáj a szellemileg nem eltunyult rosszindulattól csöpögő megjegyzése.
Egy jó-szándékú ember feltesz egy videót, hogy másoknak örömet szerezzen, és Veres Ibi felhasználó tudni véli, hogy az amerikaiak eltunyult szelleműek, és azt is, hogy a dinnye rossz, már a használt vágódeszka kinézetéből. Vajon, hány eltunyult amerikai embert - és pocsék dinnyét - látott, hogy nem tudta megállni és tollat kellett ragadnia?
Attól félek, most jobban érzi magát miután megmondta a tutit.
Én nem, az én kedvemet elvette a Nosalty-s kommentek olvasásától.

Éva V
Éva V Sun, 2016-07-24 14:07

Szia!
Veres Ibi valószínűleg arra gondolt,hogy amikor egy jó érett görögdinnyét szeletelnek,
annak folyik a leve,viszont itt a vágódeszka teljesen tiszta.

Veres Ibi
Veres Ibi Sun, 2015-07-12 09:12

Hát, nem tudom, de az ilyenfajta videók sztem csak a szellemileg eltunyult amerikaiaknak szenzáció. Arról nem is beszélve, hogy ez valami íztelen és éretlen dinnye lehet, kb. mint itt a banán a braziloknak. Egy valamire való jó édes dinnye után nem így nézne ki a vágódeszka, főleg ha lefordítva szeleteljük!