Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ilyen konyha illik hozzád a csillagjegyed szerint

Odavagy a dizájnos elemekért? Vagy a bohókás formákat szereted? A csillagok állása azt is befolyásolja, milyen konyhában érzed magad a legkomfortosabban.

A lakás egyik legfontosabb része a konyha, ami még akkor is, ha kicsi, rendszerint az otthonod szíve és lelke. Ugyanúgy, ahogy a lakás többi részét, a finom falatok és a jó illatok színterét is a saját képedre formálhatod.

Rák: natúr színek és otthonos hangulat

A kényelmes, pasztellszínű konyha illik hozzád, ahonnan nem hiányozhatnak a növények sem. Helyezz az ablakba fűszernövényeket, tedd őket hangulatos kaspókba, így nemcsak friss fűszereid lesznek, de a konyhádat is hangulatossá varázsolják.

Kos: tüzes és tettre kész

A világos, tágas, jól szervezett konyhában érzed jól magad, ahol első a funkcionalitás. A temperamentumodat tükröző piros szín, a sokpolcos konyhaszekrények, valamint a fiókokba illeszthető rendszerezők igazán neked valók.

Bika: hangulatos és kényelmes konyha

A bika szereti a kényelmet és ízlésesen vegyíti a klasszikus elemeket a merész formákkal. A látványelemek mellett jó, ha arra is figyelsz, hogy mindent úgy alakíts ki, hogy a kezedre álljon, a diszkomfort érzet nem a te asztalod.

Ikrek: inspiráció és kreativitás

A bikához hasonlóan az ikrek is imádja keverni a stílusokat, de jóval bohókásabban. Számodra kifejezetten fontos a vizualitás, ugyanis beindítja a kreatív oldaladat. Alakíts ki olyan főzősarkot, ahol kedvedre alkothatsz: a színes csempe és a zöld munkafelület tökéletes inspiráció lehet a számodra.

Oroszlán: luxus mindenek felett

Imádod a luxust, ezt kár is lenne tagadni. A hófehér pult, a fényűző csillárok, a finom kárpitok mind fényűzésről árulkodjanak, amivel te teljes mértékben azonosulni tudsz.

Szűz: rend és tisztaság

A Szűz imádja a rendezettséget és a tisztaságot. Így az apró dísztárgyakkal telepakolt, vagy a túlcicomázott konyha nem a te világod. A tisztaságot sugalló fehér, és bármi, ami a rendezettség érzetét kelti, számodra tökéletes választás.

Mérleg: kifinomult elegancia

A mérlegek szeretik az igényes, apró részleteket, és az időtlen, klasszikus stílust. A monokróm, és a gondosan megválasztott világítás olyan hangulatot ad a konyhának, amit igazán csak egy Mérleg tud értékelni.

Skorpió: a praktikus minimalista

A Skorpió erős személyisége és tettvágya egy minimalista konyhát igényel. Az avantgárd stílus és az üde zöld nemcsak egyszerűséget, hanem frissességet is kölcsönöz a helyiségnek.

Nyilas: a szórakoztató és társaságkedvelő

A Nyilasok imádják, ha a konyhában a barátaiknak és a családnak is van helye. A világos színek, a nyitott terek és a bohókás berendezés tökéletes választás egy mindig nyüzsgő Nyilas számára.

Bak: közel a természethez

A sok természetes fény, a világos színek, és a konyha fő elemeinek központi elhelyezkedése a Bak számára megtestesíti az ideális konyhát. Fontos, hogy könnyen mozogj a konyhában, miközben minden a kezed alá dolgozik.

Vízöntő: egyedi dizájn

A Vízöntő a futurisztikus anyagok, a különleges megvilágítás és az egyedi megoldások világában érzi igazán jól magát. A csúcsminőségű fémeszközök, a dizájnos szekrények közül ki sem lehet majd robbantani a Vízöntőt.

Halak: kreatív funkcionalitás

A Halak számára fontos a funkcionalitás, miközben a kreativitásról sem mondanak le. Az élénk színek, a rendszerezett polcokkal vegyítve remek választás lehet a Halak számára.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!