Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ilyen egy szállítható miniház, amiben minden elfér

Egyre több önfenntartó miniházat lehet látni az interneten, ezeket a kedves és praktikusan kialakított házikókat pedig mindenki megszereti egy pillanat alatt. 

Óriási divatnak örvendenek a miniházak, hiszen minden megtalálható bennük, ami a hétköznapokhoz szükségesek: felszerelt konyha, fürdő, háló, nappali és általában egy kis terasz is. Ehhez a két keréken guruló mini otthonhoz egy csodálatos üvegház is tartozik, ami tovább emeli a hangulatát. 

A cédrusból épített kis ház rengeteg fényt kap, nem csoda, hiszen 14 ablakot kapott. A belső dekoráció pedig nagyon letisztult, ahol ugyancsak a fa alkotja a fő dekorelemet. 
 
 
Külön kiemelendő a konyha, ami aprócska, de mégis van benne étkező pult, tűzhely és polcok is. Sőt, a galériához felvezető lépcső alsó része is be lett építve fiókokkal, ami további eszközök tárolására alkalmas. 
 
A házikó padlásterén egy apró hálószoba kapott helyet, de a képen látható, hogy még egy nappali is elfér a csupán 30 négyzetméteres otthonban, ami tulajdonképpen egy trélerre épített ház. Az üvegházban szinte bármi megterem a zöldségektől kezdve a gyümölcsökön át a gyógynövényekig. 
 
Nem fér hozzá kétség, hogy ebben a házikóban bárki szívesen eltöltene egy hétvégét.
 

EZ IS ÉRDEKES: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!