Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Imádja az internet a gyorséttermi hőst, aki bevallotta "bűnét"

Szinte mindenki lelkesedett a volt McDonald's dolgozó történetén, aki beismerte, egy plusz terméket csempészett minden egyes alkalommal a rendelésekbe. Micsoda hős!

Nem minden szuperhősnek van köpenye, de a kanadai Cody Bondarchuk most óriási támogatásra tett szert az interneten, amikor Twitteren közzétette egy bejegyzésében, hogy az alatt a két és fél év alatt, amíg a McDonald's-ban dolgozott, minden egyes alkalommal „elrejtett” egy plusz csirkenuggetset a 10-es dobozban.

Képzeljétek csak el a meglepetést az arcotokon, ahogy a gyorsétteremből hazaérve kibontjátok a szokásos aranybarna, ropogós csirkedarabkákat, és egy falatnyi örömként megbújik a sarkában plusz egy darab. Biztosan először értetlenkednénk, aztán egy nagy mosollyal azt is megennénk. Pontosan ez volt a célja a férfinak is, akinek bejegyzése cunamiként tombolt végig a közösségi médiában. 

Az emberek szerint ő a csirkefalatok Robin Hood-ja. Több, mint 900 ezren kedvelik és 80.000 retweet-nél jár már a fiú története. A gesztuson kívül igazából a hozzászólások a legszórakoztatóbbak, hősként magasztalják fel, mint a gyorséttermi védőszentet. 

Van aki egyenesen megkérdezi, „angyal vagy?” míg mások annyira meghatódtak, hogy személyes történetet is hozzáfűztek az esethez a nehéz főiskolai hallgatós időkből, amikor a nap fénypontja egy-egy mekis étkezés volt és minden plusz sült krumpli, vagy extra csirke egyenlő volt a boldogsággal

Egyesek tréfásan arra is kitérnek, így mégis mennyivel rövidítette meg a céget, mire Cody válaszolt is, hogy kiszámolta, 1600 dollárral tartozik kb. „Ronaldnak”. Sőt az egyik felhasználó azt is tudni szeretné, az adakozó kedvű férfi, aki most egy bankban dolgozik, mégis egész pontosan melyik fiókban érhető el? A történtek fényében csak hozzá menne.

Természetesen vannak páran, akik nem tetszésüknek adtak hangot, arra hivatkozva, hogy ez is lopásnak minősül, és nem lepődnének meg, ha még elővenné volt munkahelye Cody-t. De a többség csak lehurrogta őket. Nektek mi a véleményetek?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!