Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Íme a LEGO gofrisütő, amivel házakat és hidakat építhetsz reggeli közben

Valószínűleg sokan megrendelik majd azt a gofrisütőt, amelyikkel Lego-kocka formájú tésztát lehet kisütni. Persze csak a gyerekek kedvéért... 

Tudjuk, az étellel nem szabad játszani, és félreértés ne essék, nem is szeretnénk, hogy ezekben az időkben (vagy bármikor máskor) bárki is ételt pazaroljon szórakozás céljából, azonban most mégis mutatunk egy olyan gépezetet, ami által igazi kreatív játékká válhat a reggeli!

Egy lelkes tervezőkből álló kis csapat a közösségi finanszírozásról híres Kickstarter nevű oldalon mutatta be egyedi gofrisütőjét, amellyel akár egy mini házat, autót vagy akár hidat is építhetünk! Igen, a kisült gofrik ugyanis építőkockákként is funkcionálnak!

Egy sütéssel 14 darab építőkocka készül el, szóval a gyerekek (vagy a felnőttek, ugye) akár már a sütést követően rögtön elkezdhetnek építkezni, az elkészült házat, várat, autót, hidat viszont meg is kell enni, hiszen ugye ahogy mondtuk, ételt nem pocsékolunk el! 

A különleges sütőt egyelőre még csak előrendelni lehet, a Kickstarteres kezdeményezés viszont már most annyira sikeres, hogy dupla annyi anyagi támogatást kapott, mint amennyiben a tervezők eredetileg reménykedtek. Egy gofrisütő 50 dollárba (kb. 16 ezer forintba) kerül, de az oldalon különböző csomagokat lehet vásárolni, amelyekhez még „építkezést” segítő tálcákat is adnak. A vásárlók a legkorábban 2020 augusztusában juthatnak hozzá sütőhöz (eddig tart az előállítási időszak), sajnos azonban a magyar közönségnek még egy ideig biztosan várnia kell a hazai kiszállítással, a gyártók ugyanis egyelőre csak amerikai csatlakozóval gyártják le az eszközöket, de remélhetőleg hamarosan világszerte elérhető lesz ez a jópofa konyhai eszköz. 

Ez is érdekelhet: 

via delish

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!