Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Íme a mi 4 kedvenc jógacsatornánk a YouTube-ról

Fantasztikusan formálja a testet, nem kell hozzá sok hely, és a stressz-szintedet is leviszi, ami nagyon fontos az elkövetkező időszakban. Jógázz online!

Yoga With Adriene

Vágj bele Adriene-nel egy 30 napos jógakihívásba, hiszen most nem lehet kifogás az időhiány! A jógatanárnő minden napra készített egy-egy videót, ha esetleg azonban mégsem mersz még bevállalni egy ilyen projektet, akkor is találsz magadnak edzésprogramot, hiszen Adriene mindenre gondolt: vannak külön, testrészekre lebontott illetve különböző tudásszinteknek megfelelő gyakorlatsorai is.

Bad Yogi

Ha eddig nem jógáztál, akkor ez a neked való csatorna, hogy belevágj ebbe a mozgásformába. Nem kell, hogy rögtön 10 percig tudd tartani a „fapózt”, vagy hogy rögtön az „alien” is menjen. Itt szépen fokozatosan felkészülhetsz a komolyabb gyakorlatokra, miközben levezeted a bezártság okozta stresszt. Mire vége a karanténnak, már válthatsz is a középhaladó szintre!

Yoga with Kassandra

Többnyire közepes vagy hosszabb videók találhatóak ezen a csatornán, a nehézségi szint pedig elég széles skálán mozog, és szépen végigvezet a kezdetektől akár a kihívást jelentő szintekig is. Természetesen Kassandránál is megtalálhatóak az általános tematikák, illetve vannak intenzív, nyújtásfókuszú videók is, amiket inkább középhaladóaknak ajánlunk.

Jóga Életmód

Itt a magyar jógatanár, Eszti kalauzol el a jóga világába, aki még egy olyan videót is leforgatott, amiben elmagyarázza, hogyan kezdj el jógázni. Természetesen nála is megtalálod az összes szintet, így bátran válogathatsz a videók között. Én nagyon ajánlom a lefekvés előtti jógáját, mert ezután sosem forgolódok órákig az ágyban, és sokkal jobban szoktam aludni.

Ezeket olvastad már? 

Címlapképek: Getty 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!