Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karácsonyi receptversenyünk véget ért - nézd meg, kik nyerték az értékes nyereményeket!

Véget ért a Somat Karácsonyi Receptversenye. Köszönjük, hogy ennyien neveztétek kedvenc ünnepi ételeiteket. A nyerteseket a cikk végén láthatjátok! Gratulálunk nekik!

Fantasztikus nyeremények várnak rátok! Nevezzetek kedvenc fogásaitokkal most induló Somat Karácsonyi Receptversenyünkre, és nyerjétek meg a Somat által összeállított ajándékcsomagok egyikét, vagy akár a fődíjat, a konyhai robotgépek királynőjét, egy KitchenAidet!

Kedvcsináló karácsonyi receptek a Nosalty oldaláról

Tudtad?

Minek köszönheti a Somat mosogatógéptabletta aranyló erejét?
Tisztítószer – az alapos tisztaságért.
Öblítő – a ragyogó csillogásért.
Vízlágyító só – vízkőlerakódás elleni védelem tányérokon és poharakon.
Teafoltok eltávolítása – eltávolítja a tea okozta foltokat is.
Mosogatógép-védelem – a mosogatógép védelme a vízkőlerakódással szemben.

Tudj meg még többet a megújult Somat mosogatógéptablettákról itt!

Játssz és nyerj!

Ha 2018. november 26 – december 20. között Te is megosztod aranyat érő karácsonyi receptedet, tiéd lehet a Somat ajándékcsomagok egyike, sőt akár a fődíj is, mellyel teljessé teheted az ünnepet!

Így játszhatsz:

Regisztrálj a NoSalty.hu oldalán, keresd meg a „Beküldés” menüpontot, és töltsd fel kedvenc karácsonyi receptedet egy saját képpel együtt. A feltöltött receptedet a NoSalty.hu szerkesztői a honlap követelményeinek megfelelően ellenőrzik, jóváhagyják. Ezek után indulhat a játék. A már aktív recepted alatt megjelenik egy kék „Benevezek” gomb. Kattints rá, és indítsd az új vagy már korábbi kedvenc karácsonyi receptjeid egyikét Somat Karácsonyi Receptversenyünkön, ahol megnyerheted az értékes ajándékok egyikét. A beküldött receptek közül szerkesztőink választják ki a nyerteseket, akik az alábbi ajándékokkal dobhatják fel az ünnepet. A legtöbb szavazatot kapott recept beküldője pedig egy szakácskönyvvel lesz gazdagabb.

Nyeremények

Fődíj: KitchenAid Artisan robotgép, piros színben

2. és 3. díj: Somat ajándékcsomagok (2 db), melyek tartalma egyenként: Somat Gold 36 db-os mosogatótabletta, Somat Gold Anti-grease Gél 900 ml, Somat öblítő 500 ml, Somat mosogatógép-tisztító porkapszula, 3 db-os

+ 1 db Nosalty különdíj: Kárai Dávid szakácskönyve

Játék időtartama: 2018. november 26 – december 20. 23:45

Sorsolás időpontja:  2018. december 21.

A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot.

A receptverseny véget ért, a nyerteseknek gratulálunk nyereményeikhez!

Különdíjasunk, aki Kárai Dávid legújabb szakácskönyvét (#Házikoszt – Az otthonfőzés művészete) nyerte:

Iluska - Mákosguba-torta fehércsokoládé-krémes diógrillázzsal

Fődíjasunk, aki egy KitchenAid Artisan robotgépet nyert:

Katrin - Mézeskalács házikó Katrin konyhájából

Somat ajándékcsomagot nyertek:

Klarissy – Ünnepi gyümölcskenyértorta

NapsütötteVidékünkön - Mákos krémes szelet

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zsuzsamama56
Zsuzsamama56 / zsuzsamama56 Sun, 2018-12-30 20:33

Kedves NoSalty! Én ugyan nem nyertem,meg soha nem is nyertem,mert sajnos mindig harmadik,vagy második voltam,de a szép kép nyer!A szavazásról meg annyit,hogy kinek több az ismerőse az élvez elsőbbséget! Nekem ugyan régóta fáj a szívem egy ilyen gépre,de soha nem fogom elnyerni!A tablettákra meg nem is lenne szükségem,mert nincs mosogatógépem! Azért gratulálok a nyertesnek,mert megérdemli!Boldog újévet kívánok!

ilus74
Iluska / ilus74 Mon, 2018-12-24 17:27

NoSalty!!
Köszönöm szépen a legtöbb szavazatért járó "szakácskönyvet",és azt,hogy az egész verseny vége nem tudom mi alapján zárult,hogy a 'fődíj' név,az mit takar magában.Mert szerintem a 'fődíj' nem a 4. helyezettet illette volna,hanem aki a 'fő' helyen végzett.
Vagy aki más versenyben is első helyen végez,annak nem aranyérem jár,hanem vigasz díj??!!!
Nekem nem maga a robotgép van a begyemben,hanem maga a játék tisztasága,ahol a legtöbb szavazatot kapó játékos nyeri a legkevesebb,legmegalázóbb díjat!!
A verseny kezdetekor nem volt semmi játékszabályzat megtalálható,hogy ki kapja a fődíjat,(mivel szerintem ez magától értetődik)....most a verseny végén pedig megjelent a sorsolási eredmény,hogy a legtöbb szavazatot kapó játékos gazdagabb lesz egy szakácskönyvvel....
Minek akkor ez,vagy bármi verseny,ha a végeredmény össze-vissza van megállapítva!!
Tudjátok ,a NoSalty oldal nem érdemli meg,hogy én egyetlen receptet is feltöltsek,nem hogy 631-et,mert ugye nekem ennyi van!!!
Könnyű bárkinek,bármit így kisorsolni,hogy a lezárt verseny végén jelentetitek meg a versenykiírást!!
Gratulálok a NoSalty -nak ezzel jól leszerepelt!!

NoSalty
Nosalty / NoSalty Tue, 2018-12-25 22:18

Kedves Iluska!

Sajnáljuk, ha csalódott vagy. A versenykiírásban részletes leírás szerepelt a nyereményekről, a játékszabályzatot pedig itt találod, mely a fenti cikkből is egy kattintással elérhető: https://www.nosalty.hu/nyerj-ertekes-nyeremenyeket-kedvenc-unnepi-recept...
Az "5. Nyeremények" pont alatt olvasható a következő mondat: A legtöbb szavazatot kapó recept egy Kárai Dávid szakácskönyvet kap.
Boldog ünnepeket kívánunk:

a Nosalty csapata