Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Irtó cuki, ahogy ez a kutya sütit vásárol magának

Két fajta kutya létezik: Aki folyton jutalomfalatért kunyerál, és aki kifizeti magának a finomságot. 
A kolumbiai Monterrey egyik oktatási intézetében öt éve szolgál őrzővédő kutyaként Negro, a tanulók kedvenc négylábúja.  Negro ellátásáról az iskola személyzete gondoskodik, ők etetik, itatják valamint biztosítják neki a fekvőhelyet éjszakáról éjszakára. A kivételesen intelligens kutya hamar rájött arra, hogyan tehet szert egy kis plusz finomságra. 
 
 
A különleges kutya már fiatalkorában felfedezte az iskolai büfét, ahol a diákok előszeretettel kényeztették őt a helyben árult süteményekkel. Valószínűleg itt születhetett meg benne az ötlet, hogy megtanulja a vásárláshoz szükséges alapvető készségeket. 
 

Receptajánló

„Negro állandóan a büfé körül legyeskedett ahol láthatta, ahogy a diákok pénzt adnak a büfésnek azért, hogy cserébe elvihessenek magukkal valamit” - mesélte az intézet egyik tanára. „Aztán egy napon teljesen spontán módon egy falevéllel és persze csóváló farokkal tűnt fel a büfé előtt és egyértelműen látszott rajta, hogy sütit szeretne elvinni”.
 
 
Negro tehát kitalálta magának saját valutáját, amit persze gondolkodás nélkül elfogadtak a büfében.
 
Természetesen a kutya hamar rájött arra is, hogy fizetőeszköze minden fán ott terem, így nem volt kérdés, ki lett a büfé legtöbbet visszajáró törzsvendége. 
 
A monterrey-i iskola különös vásárlójáról videó is készült: 
 
Az iskolai dolgozói különös figyelmet fordítanak arra is, hogy Negro csak kutyáknak készült édességet kapjon és persze egy napi adaglimitet is szabtak, nehogy a négylábú túlságosan elhízzon jó dolgában. 
 
„Hiába csinálja már évek óta, amikor először meglátod őt sírni akarsz azon, hogy egy kutya ilyen intelligens módon érteti meg magát az emberekkel.” – nyilatkozta az iskola tanára. 
 

ÉS EZEKET OLVASTAD MÁR?  

via  The Dodo

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!