Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itt a bizonyíték, hogy tésztából is lehet számítógépet építeni! - De vajon működik is?

Amikor már azt hinné az ember, hogy a mai világban már nem lehet új dolgokat kitalálni, valaki fog egy csomag tésztát, és működő számítógépet épít belőle. 

A nem mindennapi számítógép ötlete egy elektronikus kütyükkel foglalkozó youtuber feleségének a fejéből pottyant ki, aki szerint vicces lenne, ha igazi olasz tésztából is lehetne számítógépet készíteni. A hölgy férjének több sem kellett, mivel amúgy is szereti a modern technológia eszközeit fogta magát, vett néhány csomag tésztát, és máris hozzálátott az egyedi PC elkészítéséhez. 

A gépház lasagne-tésztából készült, az illesztést az alkotó egy ragasztópisztoly segítségével oldotta meg, amelyet piros és fehér festékkel tett igazán szaftossá. A számítógép hardveres alapjait egy használaton kívüli ASUS Transformer táblagép biztosította. 

Miután a számítógép külseje elkészült, következhetett a pudingpróba. A számítógép egy kis helyreigazítás után tökéletesen működött, így az újrahasznosított táblagép immáron tökéletesen funkcionál lasagne-borítású számítógépként. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!