Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itt az év nagy átverése: a crossushi

Pina coladás és szülinapi torta ízesítésű krém, most pedig sushi. Már tényleg mindent a croissant-ba töltenek? Vagy az egész csak átverés?

Az Eiffel-torony és a macaron mellett a croissant is a franciák egyik jelképe, bár eredetileg az osztrákoktól származik. A népszerű péksüti most egyre jobban távolodik a régi gyökereitől, az embereknek és a pékeknek már nem elég a sima vajas változat, esetleg a sajtos. Annyi mindennel töltik meg a croissant-nokat, hogy már alig felismerhetőek a közösségi médiában keringő fotókon...

 

Miss Concierge NYC (@missconciergenyc) által megosztott bejegyzés,

A NAGY ÁTVERÉS

Volt azonban, akinek már a krémes töltelék sem volt elég. Legalábbis a közösségi médiában! A Mr. Holmes Bakehouse megalkotta a „Crossushit”, ami nem más, mint croissant sushival megtöltve. A japán-francia fúziós péksütemény híre bejárta a világsajtót. 2018 egyik kajatrendjének nevezték, sokan azonnal úgy reagáltak a hírre, hogy szidni kezdték a terméket, úgy hogy meg sem kóstolták. A Popsugar és sok más sajtóorgánum még arról is cikket írt, hogy letesztelték a terméket. Itt követték el a hibát! 

 

Food Spark (@food_spark) által megosztott bejegyzés,

Kiderült, hogy a croissant valójában nem is létezik. A pékség soha nem árult ilyen nevű terméket, igaz volt egy California Croissant nevű péksütijük, amiben ázsiai jellegű töltelék volt, de nem sushi. Ezt a terméket azonban a tesztek után visszavonták.

Croissant otthon:

Mr. Holmes Bakehouse  társtulajdonosa, Aaron Caddel eleinte gondolkozott azon, hogy kiáll, és felveszi a kapcsolatot a valótlanságokat állító online portálokkal, de végül nem lépett. Az egészet igazából egy viccként fogták fel a kollégáival, ami még jót is tett az üzletének. Sokan betértek hozzá a crossushi miatt, és a vendégek nyilván csalódottak voltak, hogy nem kapható, de végül vittek más finomságokból.

Ezeket olvastad már?

via The Washington Post

Címlapfotó Mr. Holmes Bakehouse

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!