Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itt a megoldás a sokakat idegesítő gumicukor-problémára

A legismertebb gumicukrokat most színek szerint csomagolja a HARIBO, így még véletlenül sem kell olyan medvét ennünk, amelyik nem kedvünkre való. 

Biztos ismeritek azt az érzést, amikor csak a barna vagy a piros drazsét, gumicukrot, bonbont voltatok hajlandóak megenni gyerekként. Sokunknál ez az kényszeresség az édességek kinézete és íze iránt később sem hagy alább. 

A Haribo is felismerte ezt az égető megoldásért kiáltó problémát, és limitált gumicukrokkal lepte meg a márkanév hű követőit, méghozzá a szín és íz szerint különcsomagolt unalomig ismert és szeretett mackókkal. 

Reméljük hozzánk is elérnek a különválogatott kis édességzacskók, amelyek a normál méretűnél kisebb, 75 grammos kiszerelésben hódítják meg az üzleteket. A következő, egytől egyig gyümölcsös ízek kapták meg a jogosultságot, hogy önállóan is képviseljék a híres gyártó ikonikus gumimacijait: eper, málna, citrom, narancs, alma és ananász.

A menő új design elkészítése mögött egyébként a híres gyártó eladási mutatóinak zuhanó tendenciája áll, ami egy ideje szorongatja a medvemacikat világhírig röpítő Haribo márkát.

A kiélezett piaci verseny miatt döntöttek úgy, hogy egy igazi klasszikust varázsolnak új köntösbe, ami meg kell hagyni nagyon cukira sikerült. Azért, hogy az érdeklődést még tovább fenntartsák, nem is árulták el, meddig szerezhetjük be őket a különböző ízek kavarodása nélkül. 

Ezeket már olvastad?


Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!