Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itt az új kedvenc alkalmazásod, ha a gyerek folyton kinyomja a telefont akkor, amikor hívod

Végre egy eltökélt apuka fogta magát, és kitalált egy olyan alkalmazást, ami blokkolja a gyereked telefonját addig, amíg ő vissza nem hív téged. 

A mai világban már nehezen lehet hinni annak, aki arra az indokra támaszkodik féltucat nem fogadott hívás után, hogy nem volt a közelében a telefon. 

Sajnos be kell vallanom, hogy néha azért én sem vettem fel a telefont szüleim hívására, mikor fiatal voltam. Nagyon jól tudom, hogy ezzel a rossz szokással nem vagyok egyedül... 

Ha szülőként Te is megszámlálhatatlanul sokszor idegeskedtél már amiatt, hogy a gyerek hanyagságból nem veszi fel a telefon, van egy jó hírünk számodra: Egy amerikai apuka kitalált egy olyan telefonblokkoló appot, amely csakis akkor oldja fel a gyereked mobilját, ha az végre visszahív téged.

Az ötletért köszönet Nick Herbert-nek, akinek ReplyASAP nevű androidos applikációját megjelenése óta 75.000 ember töltötte le. Az egyetlen kihívás az alkalmazással kapcsolatban, hogy csak akkor működik rendesen, ha gyermeked telefonjára is letöltöd.

Reméljük nem lesz túl nagy az ellenállás, ha finoman, észérvekkel alátámasztva kéred meg a fiatalságot, hogy saját érdekében töltse le ezt az egyszerű, de praktikus alkalmazást. 

Aztán csak okosan kedves szülők, semmi trollkodás!

EZT OLVASTAD MÁR?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!