Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itthon is nagyot lehet csobbanni - élvezd a nyarat Bükfürdőn!

Vizes felfrissülés, ejtőzés a fák alatt, kikapcsolódás az egész családnak. Bükfürdőn mindez egy helyen lehetséges! Sőt, gyerkőcöknek 6 éves kor alatt a belépő csak 100 Ft! (x)

Acapulco medence a családosoknak

A strandfürdő területén kialakított, látványos Acapulco nevezetű családi medencében a fiatalabb korosztály és a családos vendégek egyaránt jól érzik magukat. Vihar- és ugróöböl, gyermekhullámöböl teszi még izgalmasabbá a fürdőzést. Aki egy kis árnyékra vágyik, az nagy napernyőink vagy a medence mögött található függőágy parkban is megpihenhet. Nincs is jobb egy meleg nyári délutánon, mint a hűsítő fák árnyékában, függőágyban megpihenni!

Keress még több vizes programot Bükfürdőn!

Kültéri csúszdaegyüttes

A szabadtéri csúszdakomplexum négy pályából áll és felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak. Családi csúszdánkon szülők és gyermekek akár együtt is csúszhatnak, az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikaze igazi bátorságpróba, a hagyma csúszdán pedig centrifuga-szerűen pörögve érkeznek a vízbe.

Toboz Ottó® vizes játszótere a gyerekeknek

A megszokott mászókák, csúszdák, hinták mellett egy különleges elemekkel felszerelt spray park is várja a legkisebbeket. A fürdő kabalaállatáról elnevezett kreatív, vizes játszótéren a kicsik kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt, az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről.

Cápabarlang a legkisebbeknek

Tavaly került átadásra az élményfürdő területén a kisgyermekek számára épült Cápabarlang, amelyben látványos vízi elemek teszik még élvezetesebbé a pancsolást. Itt a tenger élővilágával ismerkedhetnek meg játékos módon a legkisebbek: csikóhalak, kis rákok, spriccelő és forgó vízi figurák színesítik a barlangot.

6 éves kor alatt a gyerekek fürdőbelépője csak 100 forint, amely egyébként levásárolható Bükfürdő logóval ellátott saját termékekre.

Foglald le szállásotok a Bükfürdő Mobilházakban, így közvetlenül a strand mellett pihenhettek!

Szólj hozzá!

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gabys
Gabys / Gabys Tue, 2019-07-30 14:57

Szuper! És hol van ez a fürdő? Esetleg a neve, címe? Szeretnék rákeresni a neten. Köszönöm!

NoSalty
Nosalty / NoSalty Tue, 2019-07-30 21:43

Kedves Gabys!

Ha a kiemelt, kék színű mondatokra rákattintasz, betölt a "Bükfürdő Thermal &Spa" honlapja.
Üdvözlettel:

a Nosalty csapata

Gabys
Gabys / Gabys Tue, 2019-07-30 22:06

Köszönöm. Mivel a többi fürdőre most nem voltam kíváncsi, így nem gondoltam, hogy a"Keress még több vizes programot Bükfürdőn!" link alatt rejtettétek el. Köszönöm a segítséget.