Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jennifer Aniston és Gwyneth Paltrow erre a módszerre esküsznek, ha jól szeretnének aludni

Mindketten alkottak egy párt Brad Pittel, imádják a divatot, figyelnek az alakjukra, és az alvási szokásaik is megegyeznek. Jöjjenek a színésznők alvási tippjei!

Jennifer és Gwyneth nemcsak színészi játékuk, hanem külsejük miatt is megszokták, hogy a középpontban vannak. Mindketten ügyelnek az étrendjükre, a frizurájuk meghatározó a divatvilágban, rendszeresen sportolnak, és ha már a közös pontokról esik szó: Brad Pitt mindkettejük szívét meghódította (egyszer, annak idején).

Most pedig egy újabb közös vonásra derült fény: ugyanazt a trükköt alkalmazzák a jó alvás érdekében! Aniston egyébként korábban is beszélt az alvásproblémájáról, de most úgy tűnik, megtalálta a megoldást:

"Az egyik trükköm az, hogy legalább 5 méterre rakom magamtól a telefonom, amikor aludni térek – ez sokat segít az elalvásban. Emellett odafigyelek arra, hogy minden este meditáljak, akkor is, ha ez csupán 5 percig tart. Plusz léteznek olyan jógapozíciók is, amelyek segítenek ellazulni, mint amilyen a lefelé néző kutya póz.

De ami a legnagyobb segítség, az az összes elektronikai eszköz kikapcsolása, ami a közelemben van elalváskor. Ebbe beletartoznak a fények is, amiket rendszerint elalvás előtt 1 órával lekapcsolok.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Kolléganője, Gwyneth Paltrow is beszélt arról, hogy az alvás mennyire fontos szerepet tölt be egészségünk megőrzésében:

"Számomra az alvás fontos dolog ... nem mindig tudok eleget aludni, és olyankor úgy nézek ki, mint akin átment egy úthenger.”

A színésznő könyvéből korábban már kiderült az is, hogy egy elektroszmogtól mentes hálószobában alszik, vagyis sem laptopot, sem mobilt, de tévét sem tart ott, ahol pihen. A minőségi alváshoz 7-8 órára van szüksége, de ha lehet, 10 órát is alszik.

A tudomány pedig mi mást is tehetne, alátámasztja a két színésznő állítását: a kék fény ugyanis megzavarhatja a cirkadiánritmusunkat, ami miatt nehezebben alszunk el, sőt, akár meg is hízhatunk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már?

via

címlap

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!