Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

John Legend és Chrissy Teigen házában a konyha a legjobb

Pazar, 5,1 millió dolláros otthon, ahol természetesen a konyhát és az étkezőt imádjuk a legjobban. Modern, de mégis családias villa, ahol a fenntarthatóságé a főszerep. 
John Legend és felesége, Chrissy Teigen rekord összegért, 5,1 millió dollárért vásárolt otthont Nyugat-Hollywoodban. 
 
 
A négy hálószobás, négy fürdőszobás otthon minden földi jóval, medencével, jakuzzival felszerelt, konyhája tágas, étkezője viszont egészen családias hangulatú. 
 
 
Gondolhatnánk, hogy a konyha – mint minden fényűző hollywoodi otthonban – fehér konyhaszekrényeket kapott, de ebben az esetben ez nem így van. A fa padlóburkolat mellé cappuccino árnyalatú konyhaszekrény dukál, amelynek nincsenek fogantyúi, láthatóan azonban mégis sok hely van a konyhai eszközök tárolására
 
A fa bárszékek fehér kárpitot kaptak, ami kiemeli a sötét konyhabútort. Ehhez a fehér márványpult ugyancsak tökéletes választás, ráadásul láthatóan óriási munkafelület áll rendelkezésére a konyhában tevékenykedőknek, itt aztán könnyen térül-fordul az ember. Modern, tágas, vagány, óriási ablakokkal felszerelt konyha, ahonnan természetesen a kertbe is ki lehet sétálni.
 
 
A fa az étkezőben is feltűnik, a természetességet itt sem engedték el a tervezők. Ha jobban megnézzük a képeket, láthatjuk, hogy az asztal, a székek, a padló és a szekrények más és más színnel készülnek (valószínűleg más és másfajta faanyagokat is használtak hozzájuk), a helyiség összhatásában azonban mégis barátságos és otthonos, nincsenek szembetűnő vagy éppen zavaró eltérések a berendezések között. A tér itt is tágas, kényelmes és nem túl díszített.
 
 
John Legend és Chrissy 2013 óta házasok, két közös gyermekük született, lányuk idén 4 éves, kisfiúk pedig kettő. Chrissy Teigen az utóbbi években nemcsak mint modell és műsorvezető tevékenykedett, két szakácskönyve is megjelent tele jobbnál jobb éhségűző receptekkel, így csak remélni tudjuk, hogy ezt az álomkonyhát tényleg rendesen kihasználja a tulajdonosa!
 
Ez is érdekelhet:
 

 

via elledecor, címlap Getty Images/ Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!