Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Justin Bieber és felesége főzős videóban cukiskodnak – Eközben Selena Gomez is visszatért

Justin és Hailey Bieber közös videósorozatot indítottak a Facebookon, az első részben pedig nemcsak a közös főzésről, de bőrápolásról és a depresszióról is szó esett. 

Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber (Stephen Baldwin lánya) nemrégiben indítottak közös videós sorozatot Facebook-csatornájukon. A The Biebers on Watch hetente háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken jelentkezik új résszel, a rövid vlogok által pedig egészen exkluzív betekintést nyerhetünk Justin és Hailey karanténos hétköznapjaiba. 

A legutóbbi epizódban a fiatalok egy egyszerű, de annál finomabbnak tűnő tésztát készítettek el közösen. Az étel nevét ugyan nem tudjuk meg, Hailey ugyanis az interneten böngészve találta egykor ezt a receptet, de a tészta alapját kolbász, hagyma, fokhagyma, paradicsomszósz és tejszín alkotja. 

Hasonló receptjeinkből:

Justin és Hailey elég összeszokott párost alkotnak a konyhában (is), annak ellenére, hogy saját bevallásuk szerint soha nem főznek közösen. Kiderül például, hogy a srácok Justin érzékenysége miatt gluténmentes háztartást vezetnek, a 26 éves énekes pedig az elmúlt időszakban szinte minden gluténos és cukros ételt kivont az étrendjéből, tejtermékeket is csak nagyon ritkán fogyaszt, így eléggé meglepődik, amikor kiderül, kedvenc tésztája nem kis mennyiségű tejszínt igényel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

A 10 perces videóban nemcsak főzésről, de bőrápolásról is szó esik, Hailey saját bevallása szerint igazi megszállottja a témának, rendszeresen kezeli férje bőrét is, akinek az elmúlt időszakban igencsak meggyűlt a baja a felnőttkori pattanásosodással. Arról nem nagyon beszél a páros, mi okozhatja ezeket a bőrhibákat, de mivel a háttérben a nem megfelelő életmód, az ételintolerancia valamint a stressz is állhat, itt Hailey egy komolyabb témára is kitér, méghozzá férje egykori depressziójára. Ebben a részben egy kicsit végre Justin nyelve is megered, őszintén mesél arról, hogy ezt az igenis létező betegséget, azaz a depressziót komolyan kell kezelni, és nem szabad rá gyengeségként gondolni. Az énekes felesége szerint egy ilyen mentális betegségnél nemcsak a terápia fontos, de magának az egyénnek is akarnia kell a változást, főleg egy párkapcsolatban, ahol alapvetően a legjobb oldalunkat akarjuk mutatni másik felünknek. 

Nem csak Bieberék főznek... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

Justin Bieber egykori kedvese, Selena Gomez is saját műsorral jelentkezik május végén. Az amerikai énekesnő profi séfek segítségével készít majd el karantén-kompatibilis fogásokat. Selena saját bevallása szerint egyáltalán nem számít profinak a konyhában, de imád főzni, több korábbi interjúban is azt nyilatkozta, ha nem az énekléssel és a színészkedéssel foglalkozna, valószínűleg szakácsként próbálna helyt állni a mindennapokban. A tíz részes sorozat május 27-én debütál a nálunk sajnos még nem elérhető HBO Max-on, remélhetőleg azonban a magyar közönség is kap majd egy kis ízelítőt Selena műsorából. 

Ez is érdekelhet: 

via popsugar, delish , címlap: Instagram

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!