Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Katalin hercegné őszintén beszélt a szülés nehézségeiről

A hercegné eddig soha nem beszélt a terhesség alatti rosszullétekről illetve a szülés nehézségeiről, hiszen ez nem szokás a királyi családban. Most azonban kivételt tett.

A királyi család nagyon ritkán oszt meg intim, személyes gondolatokat a család életével kapcsolatban, Katalin hercegnő most mégis kivételt tett a Happy Mum, Happy Baby című podcast kedvéért.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Beszélt többek között az úgynevezett terhességi vészes hányásról, ami sajnos mind a három terhessége alatt megkeserítette a mindennapjait. „Iszonyatos reggeli rosszulléteim voltak, szóval nem én voltam a legboldogabb terhes kismama. (…) Nagyon rosszul voltam, nem tudtam azokat a dolgokat enni, amiket kellett volna, de a testem ennek ellenére képes volt a szükséges tápanyagokat elkülöníteni, hogy egy új életet hozzon létre. Szerintem ez lenyűgöző!” – emlékezett vissza Katalin.

A hercegné ezért is várta annyira a szülést, hiszen ezzel megszűntek a panaszai. Elmondása szerint a vajúdást kifejezetten élvezte, bár azt hozzá kell tenni, hogy előtte elvégezte a hipnoszülés tanfolyamot, aminek a lényege, hogy a kismamák képesek legyenek az önmegnyugtatásra, megtanulják a pozitív gondolatok fontosságát, illetve a helyes légzést.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

„Nem fogom azt mondani, hogy Vilmos végig ott állt mellettem, és kedves dolgokat suttogott nekem. Ez nem így volt. Nem is kértem erre. Ez valami olyasmi, amit magam akartam megcsinálni” – mesélte Katalin. A hercegné egyébként még azt is elárulta, ha újra gyereket szülne, egy kicsit másképpen csinálná a dolgokat. 

Ezeket olvastad már? 

via 

Címlapkép: Instagram

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!