Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Katie Holmes házába kérdés nélkül beköltöznénk, ráadásul most ELADÓ!

Stílusosság, elegancia és visszafogottság. Leginkább ezek a jelzők jutnak eszünkbe Katie Holmes-ról, akinek otthona is a színésznő stílusjegyeit hordozza.
Katie Holmes nemrég szakított Jamie Foxx színésszel, és most calabasasi luxusházát is árulja laza 4.6 millió dollárért. A hat hálószobás és hat fürdőszobás otthon pedig több, mint pazar. Nem okoz csalódást, a színésznőnek remek ízlése van. 
 
 
A medencével is büszkélkedő luxusotthon rendkívül letisztult, minimalista, ugyanakkor elegáns. 
 
 
A belső tereket a pasztell színek uralják, mind az textilekben, lakásdekorokban, mind pedig a burkolóanyagok tekintetében. A fehér igazán domináns szín a luxusotthon minden helyiségében, így az étkezőben és a konyhában is. 
 
 
Az étkező kevésbé tágas, de a nagy ablakok és ajtók fénnyel, élettel töltik meg. A padló sötét árnyalatát remekül kiemelik a fehér székek és a fehér ablakkeretek. Tökéletes összhang, ahonnan még az úszómedencére is rálátni. Kell ennél nagyobb idill? 
 
 
 
A konyhában viszont ez az elgondolás megcserélődik: ebben a helyiségben a konyhabútor a sötét, míg a padló fehérben pompázik. Kifejezetten jó ötlet, hogy a konyhasziget bárszékei egy sötétebb, karamellás árnyalatot kaptak, nagyon jól kiegészítik és egyben fel is dobják a konyhát. Bár a konyhákban általában nem szokott csillár lenni, de ide még ez is tökéletes választásnak bizonyult. 
 
Határozottan kedveljük Katie Holmes ízlését! 
 
 

Ez is érdekelhet: 

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!