Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A kattant videós celeb kipróbálta, milyen a hajgöndörítés két zacskó Cheetosszal

Figyelem! A most következő kísérletnek valójában semmi értelme, de mégis működik, és mi nagyon jól szórakoztatunk rajta. Vedd elő a humorod és a sajtos rágcsáid te is!

Az amerikai Texasban él az a YouTuber (azaz videós celeb), aki DIY (leginkább szépségápolási témájú és kozmetikai tanácsokat osztogató) kisfilmjeiben általában mindig valamilyen elképesztő baromsággal áll elő, és idióta kütyük és sminktermékek tesztelésével tesz kísérletet a 15 perces hírnévre.

Bunny Meyer, avagy a grav3yardgirl néven futó videósztár egyébként inkább a kattant stílusával lett népszerű a világhálón (mintsem a jól bevált praktikáival és a forradalmi terméktesztjeivel), aki legutóbb például egy neki küldött rajongói e-mail hatására próbálta ki a hajgöndörítést két nagy zacskó Cheetos segítségével.

  • A lány első lépésként enyhén nedves hajtincseire tekerte fel a sajtos pufikat, majd csatok segítségével rögzítette őket a fején. 
  • Fél zacskó Cheetos nagyjából 45 perc alatt került fel a hajára, ami után még 45 percig, egy szárítóburával a fején fixálta a sajtos rágcsától várt hullámokat.
  • Aztán kibontotta az első tincset, és maga sem hitte el, micsoda hullámot csinált neki a Cheetos!
  • A legviccesebb momentuma a videónak mégis az, amikor pár perc elteltével beteríti a vállát egy kisebb adag puffancsmorzsa, ami nem kívánt velejárója lehet a Cheetosszal való hajgöndörítésnek.

Nézd meg a videót az átváltozásról!

Bunny egyébként egy másik tesztvideójában pillecukorral és tamponokkal is megcsinálta ezt a kísérletet. 

És ezt olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!