Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Két gyermeket is örökbefogadott a különc énekesnő – ráadásul nem is kisbabákat!

Az amúgy kifejezetten zárkózott énekesnő egy interjúban árulta el, hogy bővült a családja, és mindjárt két taggal!

A különc énekesnőről, Siárol szinte alig lehet tudni valamit – ebben mondjuk semmi meglepő nincsen, hiszen az arcát sem nagyon mutatja meg, és legtöbbször nagyfrufrus parókákban, túlméretezett masnikban jelenik meg, hogy kiléte rejtve maradjon. Szerencsére azért néha csöpögtet egy kis információt rajongóinak, így tudhattuk meg azt is, hogy nemrég két új taggal is bővült a családja – az amúgy egyedülálló Sia örökbefogadott két gyermeket, ráadásul nem is kisbabákat!

Az énekesnő még 2016-ban vált a férjétől, és a jelenlegi információk szerint azóta sincsen új szerelem az életében, ez azonban láthatóan nem tántorította el attól, hogy családot alapítson. Az énekesnő, mint kiderült, még tavaly fogadott örökbe két 18 éves fiút, a hírt pedig mintegy mellékesen közölte a SiriusXM Hits 1 rádió, The Morning Mash Up című műsorában.

„Mindketten 18 évesek voltak, amikor örökbe fogadtam őket. Már kinőttek az állami gondozásból. Odáig vagyok értük. Nagyon nehéz számukra most a karantén, egyikük nehezebben viseli. Most azonban olyan dolgokkal foglalkoznak, amik jót tesznek nekik. Sokat tanulnak, ez javukra válik” – mesélte Sia.

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!