Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy kézben is meg tudnád enni az egész menüdet a Meki szerint – Mutatjuk, hogyan!

Az ausztrál McDonald's egy nagyon ismerős ábrán keresztül magyarázza el, hogyan lehet elfogyasztani egy egész menüt egyetlen kézzel. Csak egy a bökkenő...

Az ausztrál McDonald's éttermek Instagram-oldalán jelent meg a napokban egy ábra arról, hogyan lehetne egyetlen kézzel elfogyasztani a sült krumplit, a hamburgert és az italunkat is – írja a 24.hu. A Meki az ötletes leírást az IKEA összeszerelési útmutatója alapján készítette el, és bár valószínűleg mindenki érti a viccet, azért nem biztos, hogy ez a tökéletes módja felszabadítani egyik kezünket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

McDonald's Australia (@mcdonaldsau) által megosztott bejegyzés,

A trükk nagyon jól működhet akkor, ha a hamburgeres doboz mindkét felében egyenlő a súlyelosztás, ha azonban kivesszük a dobozból a hamburgert, a sok krumpli súlya kibillentheti a pohárt az egyensúlyból, az pedig nem valami szerencsés, ha az egész pohár kóla az ölünkben landol. 

A másik probléma, hogy a poharat így is úgy is fognunk kell evés közben, tehát szinte lehetetlen egy kézzel enni. Ötletes reklám, de még a kommentelők többsége sincs meggyőződve arról, hogy kivitelezhető lenne így a folyamat. 

Ez is érdekelhet:

via 24.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!