Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A KFC egyes üzleteiben mostantól a számlába is törölheted a kezed

87 KFC-étteremben mostantól a kéztörlőkre nyomtatják a kidobásra ítélt blokkot és az elviteles papírtáskát is, hogy kevesebb papírt használjanak feleslegesen.   

A KFC mindig kitalál valamit, amivel az érdeklődés középpontjába kerülnek. Legutóbb az egészen bizarr Crocs kollaboráció eredményét „csodálhattuk meg” egy egészen érdekes csirkeszárnyas papucs formájában, most azonban egy sokkal szimpatikusabb húzással jelentkezett sokak kedvenc gyorsétteremlánca. Mit szólnátok, ha mostantól azt a rengeteg papírt is hasznosítani tudnátok, amit egy-egy jó ízűen bedobott KFC-menü alatt termeltek? 

 

Vegyük akár a papírtálcákra kerülő menülapot vagy az elviteles papírzacsit, a rengeteg, minden vásárláshoz járó blokkról nem is beszélve, és képzeljük el, hogy mostantól ebbe törölhetjük ragacsos kis kezeinket. A legújabb dobás ugyanis a Napkinized névre keresztelt akciójuk, amit most összesen 87 üzletben vezettek be – egyelőre  csak az Egyesült Arab Emírségekben és Libanonban. A cég által közzétett videón is látszik, hogy ezeket a minden esetben szinte azonnal a kukában landoló papírokat most arra használták fel, hogy kéztörlőként funkcionáljanak. A nyomtatott verzió ráadásul ellenálló, környezetbarát thaiföldi papírra készül. Szórólapokat és plakátokat is megtalálunk a különleges akcióban. 

A feliratokkal is arra buzdítanak, hogy ahelyett, hogy plusz szalvétát vagy kéztörlőt kérnének a vendégek, használják ezeket a kiegészítőket.

Ezeket olvastad már?

via és via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!