Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A KFC olyan dolgot kezd el árulni, ami sokaknál kiverheti a biztosítékot a jövőben

A KFC havonta jelentkezik ízletes, csirkés újdonságokkal, most viszont olyan étel kerül az étlapra, amely még a vegánokat is becsalogatja az amerikai éttermekbe.

A legnagyobb gyorséttermek már rendre előálltak valamilyen húsmentes újdonsággal, a hazai KFC éttermekben is lehet már kapni húsmentes hamburgert igaz, a halloumi sajtos hamburgert még közel sem lehet vegánnak nevezni. 

Augusztus 27-től azonban az egyik amerikai KFC étterem elkezdi árulni növényi alapú, húsmentes húsait, melyeket a már itthon is ismert Beyond Meat által kezd el forgalmazni a csirkés gyorsétterem. 

A Beyond Meat és a KFC húsmentes kosarát kétféle változatban lehet majd kapni az egyik atlantai étteremben: a szerencsések húsmentes nuggetseket és csont nélküli (természetesen) „csirkeszárnyakat” próbálhatnak ki és véleményezhetnek addig, amíg a készlet tart. 

Míg Magyarországon igen csak borsos árat kérnek a Beyond Meat burgerért, addig Amerikában a KFC-s falatok egészen elérhető áron kaphatóak: a négydarabos falatkák 2 dollárba (592 forintba), a hat- és tizenkét darabos falatkák 6.49, illetve 8.49 dollárba (vagyis 1920 és 2514 forintba) és kerülnek, míg a húsmentes csirkeszárnyak darabja egy dollárba (296 forintba) kerül. 

Amennyiben a tesztelést követően úgy látják, nagy a kereslet a húsmentes termékekre, úgy a jövőben nem csak Amerikában de valószínűleg szerte a világban is elkezdik majd árusítani. 

Szavazz!

Szerintetek van értelme a világ legismertebb csirkés éttermében húsmentes terméket árulni?

Ezt olvastad már? 

via Foodbeast

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!