Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A KFC új burgerétől vagy rosszul leszel, vagy rögtön kérsz hatot!

Azt nem tudjuk, kinek a fejéből pattant ki a KFC új szendvicsének ötlete, de az biztos, hogy ez a furcsa hamburger sokaknál kiveri majd a biztosítékot. 

A csirkés gyorsétteremlánc hol máshol, mint amerikai éttermeiben kezdi el árulni a „Chicken and Donuts”, vagyis a Csirke és Fánk menüjét, melyben az étterem klasszikus rántott hús szeletét két cukormázas fánk közé ékelték. Semmi baj, ha elsőre nehezen tudod elképzelni, hogy néz ki egy édes fánkos csirkés burger, íme a guszta fotó róla: 

A csirkés-fánkos szendvicset magában 5.50 dollárért, vagyis nagyjából 1650 forintért lehet kapni, a menü pedig 7.50 dollárba, azaz 2260 forintba kerül azoknak, akik egyszerre akarják elfogyasztani a főételt és a desszertet. 

A merész szendvicset még az amerikai lakosok is kétkedve fogadták, a CNN szerint a szendvics vagy őrültség, vagy zseniális húzás. A fánkos hamburger egyelőre három amerikai városban kapható, egyelőre tesztelik, mekkora igén van rá. Ki tudja, talán egyszer mi is megkóstolhatjuk itthon... már ha van hozzá gusztusunk. 

Szavazz!

Ti mit szóltok a KFC újdonságához?

Ez is érdekelhet: 

via 9gag

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!