Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kiderült, mi az (amerikai) fiatalok kedvenc szex utáni nasija - egyetértünk?

Felmérték, megkérdezték, számoltak, átlagoltak, kiderült. Ezt választják legtöbben az amerikai Y-generációsok egy huncut éjszaka után nasinak.

Ezzel a cikkel a szerkesztőségben legtöbbünknek – elvileg -  azonosulnunk kellene, korunkat tekintve. Amerikában ugyanis újabb, piaci rést betöltő felmérés készült, mit szeretnek egy egyéjszakás kaland után leginkább nassolni éjszaka az Y-generációs „ezredfordulós” egyedülálló fiatalok, azaz a '80-'90-es években születettek.

A válasz : PIZZA !

A második befutó az USA-ban a taco lett.

Egyébként erős a gyanúm, hogy nálunk a pizza mellett a gyros végzett volna az élmezőnyben.

Készítsd el otthon:

A Yelp-felmérésből az is kiderült, hogy az egyedülálló fiatalok 46%-a jobban vonzódik egyéjszakás választottjához – és sanszosabb a második randi is – , ha az illető kifejezetten szeret enni, méghozzá bizonyos ételeket. Konkrétan ezeket:

1. Pizza (megint)

2. Fagyi

3. Tészta

4. Taco

Nálunk vajon hogy folytatódna a sor? A teljesség igénye nélkül hasraütésre azt mondanám, hogy a gyorskajáldás vagy kézműves hamburger és trendi pho-leves mellé befigyelne szerintem egy hortobágyi húsos palacsinta, egy brassói aprópecsenye vagy egy csülök és lángos is.

Kiderült még, hogy 3-ból 1 ha úgy adódik, együtt vacsorázna az egyéjszakás választottal, de akkor is csak ételrendelésről lehet szó, semmiképp sem étteremről. A legkiábrándítóbb pedig a válaszadók szerint az, ha már a szex utáni közös vacsora mellett döntöttek, ha az illető nyitott zájjal eszik vagy csámcsog.

Dióhéjban tehát: ha éhes vagy szex után, rendelj egy pizzát! Jól jársz akkor is, ha veled marad a választott, de akkor is, ha végül egyedül fogyasztod.

...és ezeket láttad?

via delish

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!