Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kifosztották a boltokat a britek az ítéletidőben - a hawaii pizza mégsem kellett nekik

Kemény tél ide vagy oda, úgy tűnik, a britek még a lefosztott boltok polcairól sem emelik le a hawaii-pizzát. Vicces fotó a bizonyíték!

Az Egyesült Királyság utóbbi napokban tapasztalt időjárására nem igen vannak kedves szavak – rettenet hideg, brutális viharos szél, hóesés. A brit Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést adott ki országszerte, többek közt Anglia egyes részein, Wales-ben és Skóciában, ahol minden idők legszörnyűbb időjárásáról számoltak be az lakók. Ennek megfelelően sokan meg is rohamozták a helyi boltokat, felpakolva az összes létező élelmiszert, (pl. kenyeret, tejet, tojást) amire ilyen ítéletidőben élő embernek szüksége lehet – azaz  majdnem mindent. 

Úgy fest, a hawaii-pizza utálata tényleg él és létezik. Sőt, virágzik. Egy skót dj ugyanis lőtt egy fotót („Az emberek véleményt nyilvánítottak” címmel, lásd picit lejjebb) a teljesen lerabolt Tescoban az üres polcok között, amelyen három doboz otthagyott, elmagányosodott mirelit hawaii-pizza árválkodik.
 

Ők még az éhezés és apokalipszis küszöbén sem kellettek senkinek!!! Úgy tűnik, az emberek még havat is szívesebben esznek, mint ananászos pizzát. Hát micsoda válogatós világ lett ez?

Ennek mondjuk ellentmond, hogy egy tavalyi piackutatás szerint a britek igenis ki vannak békülve ezzel az ízkombinációval – amit bizonyos (izlandi) államfők például egyenesen törvénnyel tiltanának.

Receptajánló:

Az említett felmérésben 3683 brit lakost kérdeztek pizzapreferenciájukról, ebből 53% válaszolta, hogy szereti az ananászt a pizzán, 41% mereven elzárkózott tőle, 6% pedig tartózkodott.

A kedvenc feltétek a válaszok alapján a következők lettek:

1. gomba

2. hagyma

3. sonka

4. csípőspaprika

Az ananász valahol a kukorica és a bacon között helyezkedett el, amitől a hawaiipizza-gyűlölők most lehet, hogy idegrángást kapnak. Én mondjuk kifejezetten szeretem a savanykás-édeskés gyümölcsízt a többi húsos vagy csípős feltét közt. 

A legnagyobb brit élelmiszeráruházak amúgy igyekeznek pótolni a kifosztott muníciókat, bár nem könnyű ezt időben teljesíteniük, tekintve a nehézkes időjárási körülményeket.

Ezeket láttad?

via munchies

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!