Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kim Kardashiant ez a nem mindennapi étel emlékezteti az édesapjára

A 148 millió követővel rendelkező celeb az egyik este érzelmes Instagram posztban emlékezett meg az édesapjáról, de nem szokványos módon - egy számunkra szokatlan étellel.

Mindannyiunk számára léteznek olyan ételek, amikhez gyerekkori élmények kapcsolódnak. Nem biztos, hogy azok a legfinomabbak, vagy leggusztábbak, azonban az emlékek miatt sokszor a legszívmelengetőbbek.

A valóságshow-k koronázatlan királynője sincs ezzel másként: Kim Kardashiant a tojásrántotta és a lavash nevű kenyérlepény kombinációja emlékeztette apjára, Robert Kardashianra, akinek ez volt a kedvenc étele.

A Lavash egy közel-keleti kenyérlepény, amit az örményeknél, a törököknél és Iránban is előszeretettel fogyasztanak. Gyakran szolgál szendvics alapanyagaként, de wrappokat is készítenek belőle, és magában is eszik hummusszal – vagy épp rántottával fogyasztják, ahogy Kim is tette.


Kim édesapja örmény származású volt, akinek a felmenői még 1914-ben vándoroltak ki Los Angelesbe. Kim, valamint a testvérei büszkék örmény származásukra, és el is látogattak Örményországba – akkor azonban már édesapjuk, nagyszüleik és dédszüleik nélkül, akiknek mindig is szívük vágya volt visszatérni a szülőföldre. Robert barátja és egyben védőügyvédje is volt O.J. Simpsonnak, azonban 2003. júliusában nyelőcső-rákot diagnosztizálták nála, majd kevesebb mint nyolc héttel később, 59 éves korában meghalt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: getty

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!