Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Király Linda legfrissebb előtte-utána fotóját neked is látnod kell! - Elképesztő változáson ment keresztül

Az énekesnő óriási átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban, amit most a követőinek is megmutatott az Instagramon. 

Király Linda június végén árulta el, hogy a gyomra 4/5-ét eltávolították, ami mellett pluszban még 5-6-szor edz egy héten. Az életmódváltásának meg is lett az eredménye, hiszen három hónap alatt 25 kilótól szabadult meg. Már az akkor készült fotók láttán is dobtunk egy hátast, de a nemrég Instagramra kitett montázsa teljesen ledöbbentett minket, hiszen ezen még szembetűnőbb a változás, amin keresztül ment.

Linda nem csak ezzel a képpel lepte meg a követőit, hanem egy őszinte poszttal is, amiben leírta, mennyire nehéz volt számára ez az időszak, betegségéről is több információt árult el, továbbá köszönetet mondott csapatának is, akik segítettek neki abban, hogy idáig eljusson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

▪️They call me LáLá▪️ (@lindakiraly) által megosztott bejegyzés,

„Sokáig tartott rávenni magamat arra, hogy ez a képet megosszam veletek, de ideje hátrahagyni a múltat és a sok fájdalmat, szenvedést. Emlékszem, hogy az elmúlt pár évben tükörbe néztem és nem ismertem magamra. A betegségem miatt bebörtönözve éreztem magam a testemben és már majdnem feladtam. Szégyelltem magam, mert nem tudtam kontrollálni, hogy mi történik velem, és gyengének éreztem magam, mert nem tudtam megoldani. Még mindig dolgozom ezen, de most már kezdem megszeretni és értékelni magam, és azt az utat, ami ide vezetett. Büszke vagyok magamra és minden elém helyezett akadályra, amibe beleütköztem, minden kudarcra, minden nehéz döntésre, amit meg kellett hoznom. Hiszem azt, hogy okkal történik minden, és most erősebb vagyok, mint gondoltam volna korábban” – írta a posztjában.

Mi nagyon szurkolunk Lindának, hogy elérje a célját. Az biztos, hogy ezreket inspirál majd ezzel a bejegyzésével, többek között minket is.

Ezeket olvastad már?:

címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!