Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Könnyed segítség a mindennapokban – kipróbáltuk az új Philips porszívót

Négy szuper praktikus szívófej, ultramodern külső, könnyű kezelés és tisztítás – ezek az új vezeték nélküli Philips porszívó legfontosabb tulajdonságai. (x)

Hányan gondolkodtatok már azon, hogy milyen jó lenne, ha nem kellene porszívózás közben a kábellel bajlódnotok. Mindig pont a szoba sarkában nem lehet közelebb húzni, mert túl rövid a kábel, fordulásnál pedig simán áteshetünk rajta. Akár a régi Táncdalfesztiválokon az énekesek, folyamatosan dobálnunk kell jobbra-balra a zsinórt, hogy szabad utat engedjünk magunknak. Most egy olyan terméket teszteltünk, aminél nincsenek ilyen jellegű problémák.

Cordless

Ez magyarul annyit jelent, hogy vezeték nélküli, tehát szabadon, kábelgubancok, és átdugdosások nélkül, egy lendülettel végigszánthatjuk a parkettet az új porszívóval. A készülék töltését egy falra szerelhető tartón, és csak pőrén, fali konnektorba dugva is megoldhatjuk.

Multipurpose

A négy különböző fejnek köszönhetően bolyhosabb, sima- és padlószőnyegen, PVC-n és konyhakövön, továbbá apró sarkokban, sötétítő lamellák között, sőt, a kanapén és annak mélyedéseiben is kiválóan porszívózhatunk. A termékleírás 3 az 1-ben funkciót ír, de ha csak magát a szívócsövet használjuk, arra is visszahajthatunk egy kicsi kefét, így tényleg a legnehezebben elérhető kisebb méretű helyekről is kiszippanthatjuk a koszt. Ez aztán a valódi réstisztító funkció!

Külső

Magunk mögött hagyva az angol kifejezéseket, térjünk a tárgyra, a női pluszra, vagyis a porszívó külső megjelenésére. Úgy fogalmaznánk, egészen űrbéli, mintha egyenesen a NASA fejlesztette volna ez a terméket. Emellett egyáltalán nem nehéz darab, így könnyedén felemelhetjük, hogy a magasabban lévő területeket is elérjük vele. A kisebb, kézi porszívófejjel még inkább csökkenthetjük a készülék súlyát, így napi konyhai használatra is tökéletesen alkalmas.

Fény és hajlékonyság

A fejen található LEDfény funkció a sötétebb pontokon is segíti a betekintést, az apró porcicákra is felhívja a figyelmet. A készülék maga pedig rugalmasan és könnyedén irányítható. Mivel a portartály a tetején található alacsony szögbe vagy akár teljesen a padlóval egy vonalba hajtható, az alacsonyabb bútorok alatti területeket is elérjük vele.

Porszívás és felmosás egyben

Az egyik legjobb fejlesztés a duplafunkciós fej, amelyen az első port szív, a második felmos utána. Hogy ez korábban nem jutott eszünkbe? Ez a lehetőség különösen parkettán vagy kövön, betonon vagy simább PVC-n alkalmazható, valódi konyha ördöge. Segítségével egy időben két feladatot végezhetünk el, és több időnk jut a főzésre.

További termékelőnyök

  • Gyorsaság: a 360°-os szívófej a port és a szennyeződéseket az átlagosnál jóval gyorsabban gyűjti össze. TurboPet szívófej: a nagy teljesítményű, 25,2 V-os lítiumion-akkumulátor akár 75 perces gazdaságos, 35 perces normál és 25 perces turbó üzemmódú működésre képes a következő feltöltésig.
  • PowerBlade: A páratlanul erős légáramlásra (> 1000 l/perc) tervezett PowerBlade digitális motor a fejnél 360°-os szívást végez.
  • Nincs porzsák: a fantasztikus Power Cyclone 8 technológia, a Philips legjobb porzsák nélküli porszívótechnológiája most vezeték nélküli nyélben kapható, hogy hosszabb ideig biztosítson nagyobb szívást.
  • 5 éves garancia:  a Philips.com oldalon a vásárlástól számított 3 hónapon belül regisztrált készülékekhez 5 éves motorgarancia, egyébként 2 éves teljes garancia jár.

Végezz te is gyorsabban a takarítással, próbáld ki a Philips SpeedPro Max Aqua vezeték nélküli nyeles porszívót, melyhez itt találsz még több információt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!