Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Koronavírus: Ez az olasz orvos nem kertel! Elmondja, miért MUSZÁJ otthon maradnunk

Elég a finomkodásból! Ez az olasz orvos elmagyarázza, miért fontos, hogy most ha tetszik, ha nem, otthon maradjunk, és ne mászkáljunk, csak ha nagyon muszáj.

Olaszországban annyira elharapódzott a helyzet, hogy nemrég kijárási tilalmat vezettek be, hogy ezzel is megelőzzék a koronavírus terjedését. Nálunk is egyre szigorúbb rendeleteket hoznak, a tegnap életbe lépett törvény szerint már csak 3-ig lehetnek nyitva azok az üzletek, amelyek nem gyógyszert vagy élelmiszert árusítanak.

Azonban hiába a rendelet, Olaszországban rengetegen megszegik. Ezért készítette ezt a videót egy, a frontvonalban dolgozó olasz orvos, hogy mindenki megértse, miért olyan fontos otthon maradnunk.

Fontos, hogy az üzenet nem csak az olaszokra vonatkozik, hanem az összes többi országra is, hallgassátok:

A lényeghez hozzá tartozik, hogy vannak, akik még így sem tudják maximálisan betartani ezeket a javaslatokat, hiszen munkába kell menniük vagy halaszthatatlan ügyeket kell intézniük, de még nekik is érdemes minimalizálni a kint töltött időt. 

És ne feledjük, a karanténból még olyan keserédes dolgok is kisülhetnek, mint a közös szerenád a teraszon vagy a #HÁZIMENZA Facebook-csoportunk, ahol szuper recepteket találsz a bezártság idejére!   

Ezeket olvastad már? 

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

libaláb
libaláb Wed, 2020-03-18 19:45

Milyen igaza van. Lerabolni a boltokat, hogy ne kelljen boltba mászkálni, aztán kint dögleni a parkban... hát ennek pont semmi értelme. És nem Olaszországról beszélek.