Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Koronavírus: Mennyiségi korlátozás a SPAR-nál – Mostantól csak ennyit vásárolhatunk a boltokban

Mennyiségi korlátozást vezetett be áruházaiban és online vásárlói felületein a Spar. Mutatjuk, miből mennyit lehet venni. 
Mennyiségi korlátozásokat vezetett be minden áruházában és az online shopban is a SPAR Magyarország, erősítette meg a 24.hu információját Maczelka Márk, a cég kommunikációs vezetője.
 
 
A SPAR honlapján megjelent tájékoztatóban leírtak szerint az üzletlánc számos rendkívüli intézkedést hozott, annak érdekében, hogy a lakosság élelmiszerellátása folyamatos és kiegyensúlyozott legyen, most azonban pont a lakosság együttműködését kérik a dolgozók és a megszokott ellátás érdekében. Az üzletlánc azt kéri, a vásárlók vegyék figyelembe az alábbi mennyiségi korlátozásokat annak érdekében, hogy mindenki elég élelmiszerhez jusson. 
 
  • Lédig, kimérős termékek esetében 5 kg/vásárlási tranzakció,
  • darabban értékesített termékek esetében 10 darab/vásárlási tranzakció a maximálisan megvásárolható mennyiség.

2020. március 17-től a leadott online megrendeléseket előre, az interneten kell kifizetni, ezzel is csökkentve a kiszállítás során a szállító és a vásárló közötti kontaktus idejét. A döntés nem vonatkozik a már korábban leadott megrendelésekre, azok kifizetése a vásárlók által a már korábban meghatározott módon történik.

Arról már korábban is írtunk, hogy a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének elnöke, Bubenkó Csaba szerint korlátozni kéne a vásárlást, ugyanis a mostani vásárlási láz – ami a napokban másfélszerese az ünnepek előtti forgalomnak – nemcsak megterhelő a bolti dolgozók számára, de az áruházak és szupermarketek gócpontok is lehetnek a vírus terjedésében. 
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!