Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ledöbbent, mikor beleevett a zöldségpörköltjébe a vegán férfi

Ismét egy hátborzongató sztori látott napvilágot, amik után minden vegán duplán megnézi, mit raknak a tányérjába.

Sajnos egyre több olyan történet lát napvilágot, amikben szegény vegánokat csapják be azzal, hogy azt állítják cégek, teljesen húsmentes egy-egy fogásuk. Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy egy anyuka csirkét talált curry-jében, annak ellenére, hogy az étterem azt állította, semmilyen állati eredetűt nem tartalmaz ez a fogás. Most sajnos egy újabb áldozat számolt be arról, hogy belefutott egy olyan termékbe, ami vegánnak volt feltüntetve.

Lukas Young a Morrisons szupermarketláncnál vásárolt egy vegán, kelkáposztás zöldségpörköltet. Korábban már rendelt ugyanilyet – akkor minden rendben is volt. Mikor hazaért a bevásárlásból, kitette a tányérjára a fogást, majd undorodva szembesült azzal, hogy marhahús van benne, és zsírtól tocsog az egész. A srác teljesen kiakadt a látottakon, és egy vegán Facebook-csoportban meg is osztotta a sztorit.

Ezek után felvette a kapcsolatot a szupermarket PR-osával, aki futárt küldetett az ételért, hogy bevizsgálják, tényleg hús van-e az ételben. Egy héttel később Lukast értesítették, hogy valóban marhahús volt az általa választott fogásban. A fiatal férfi nagyon meglepődött, hogy megmondták neki az igazat, de egyben elgondolkodtatta, hogy vajon milyen szennyeződések lehetnek a többi ételükben, ha egy vegán fogásba hús kerülhetett. 

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!