Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A legjobb élő Facebook-edzések és tornák, amikhez csatlakozhatsz

Szerencse nálunk is egyre népszerűbbek az elő edzések, amiket a laptop előtt tudsz teljesíteni. Mi most összeszedtük a legjobbakat neked.

Jóga Cosmo módra

A Yogasecret Studio és a Cosmo.hu összefogott, hogy kellően átmozgasson és lelazítson egy 60 perces jógafoglalkozással. Minden nap 18:00-tól élőben jógázhattok velük a Cosmo.hu Facebook-oldalán!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cosmopolitan Hungary (@cosmopolitanhungary) által megosztott bejegyzés,

Kemény aerobic

Rubint Réka heti 3-szor, kedden, csütörtökön és szombaton tart kemény aerobic-edzéseket Facebook-oldalán, amikhez a legtöbbször semmi másra nincs szükséged, csak az akaraterődre. Az egy órás edzés teljesen átmozgat majd, másnap pedig garantált az izomláz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

BodyART a négy fal között

Indítsd a hétfőt egy 50 perces BodyART-edzéssel, amit az Activé FiberShake szervezett. Ennek a mozgásformának köszönhetően eljuthatsz a teljes lelki megnyugváshoz és kikapcsolódáshoz a gyakorlatok és a légzés összekapcsolásának köszönhetően.

Karanténtánc

Matteo Martins Gomes táncos minden nap 19.00 órától tart élő belejelentkezést kispesti nappalijából, ahol különböző stílusokat, ritmusgyakorlatokat mutat be, egészen az alapoktól. Alig bírod majd kivárni, hogy másoknak is megmutasd a frissen szerzett tudásod.

Ezeket olvastad már? 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!