Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A legjobb LEVELES tésztás partifalatok szilveszterre Erikától - olcsó, egyszerű, gyors!

Idén rendhagyó módon elmennek otthonról a gyerekek szilveszterezni, és férjemmel úgy döntöttünk, rendezünk egy házibulit! Ezeket a partifalatokat készítem: (x)

Szilveszterkor általában otthon ülünk férjemmel, Zolival és a gyerekekkel kicsit unalmasan-öregesen tévézünk, lencsét főzök, eszegetjük a karácsonyi maradékokat, koccintunk egyet éjfélkor, meghallgatjuk az újévi köszöntőt, és bújunk is az ágyba. Idén viszont a lurkók a párjukkal töltik az év utolsó napját, ezért úgy döntöttünk, áthívunk pár barátot és a sógoromékat, és csapunk egy házbulit slágerekkel, konfettivel – győzzem majd porszívózni. 
Nem vacsora lesz, így némi szendvicsre, egy kevés édességre és sok-sok sós falatkára gondoltam – mivel időm és pénzem nem sok lesz, a leveles tésztát választottam alapanyagnak, imádjuk! Összeszedtem egy csomó receptet, válogassatok Ti is:

LEVELES PARTIFALATOK FÉL ÓRÁN BELÜL:
 

SIMA SÓS RUDACSKÁK

A legjobb ropogtatnivalók, akár a táncparketten is – ami most a nappalink egyik sarka lesz. Felkapod, és rágcsálhatod is!

CSAK SAJTOSAK

A sajt szinte kötelező, ha az ember nem édességben gondolkodik – mehet a falatkákba bőven, csak győzzük reszelni:

HÚSOSAK

Mindenki mániája – húsevők vagyunk, hát na. Kolbász, bacon, sonka, mehet minden, akár maradék sült is:

+1 tipp:

Ha nemcsak az ételeken, de a számlákon is spórolnál, válaszd az MFB lakossági energetikai hitelét 0% kamattal. Részletek itt!

KRÉMES ROLÓK

Zoli kedvence a retró sajtos roló – rengeteg vajjal, természetesen. Kenődik, minden ujja olyan lesz, de üsse kő, csinálok neki idén is:

PIZZÁSAK

Kicsi Olaszországot is szoktam csempészni a sósakba – fő a változatosság, érdekesebb fűszerezéssel pedig jobban is eteti magát:

VIRSLISEK

A virsli a fő-fő szilveszteri alapanyagunk – olcsó, finom, változatosan készíthető, ne hagyjuk ki a sós falatkákból se:

ZÖLDSÉGESEK

Ha tele a pocak, és elegünk van a húsból, szoktam készíteni zöldséges variációkat is – és ha esetleg vega vendég jön, örülni fog ő is:

Az MFB Lakossági hitelprogramról még több információt itt találsz!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!